Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért nyikorog a az új kerékpá...

Miért nyikorog a az új kerékpárom?

Figyelt kérdés

Kb. egy hónapja vásároltam egy MTB Muddyfox Energy 26 típusú bicót és a vásárlást követő 2. hétben elkezdett nyikorogni valami. A nyikorgás mintha egyre fokozódna, kezdetben csak néha-néha jött elő most pedig csak néha-néha marad abba.

Megállapítottam, hogy a hátsó kerék felől származik a hang és, hogy csak terhelés hatására jön elő, tehát ha csak gurítom és nem ülök rajta nem csikorog.

A csikorgás hajtástól és tereptől függetlenül jön elő, hol erősebb hol gyengébb. (a hang)

Kérlek segítsetek, írjátok le, hogy szerintetek mi lehet a ludas, mert már nagyon idegesít a csikorgás.

Még elfelejtettem megemlíteni, hogy amikor a bicóra a nyeregnél rákönyöklök szintén ez a csikorgó hang hallatszik, tehát, hogyha a kerék nem fordul csak ránehezedek akkor is "megreccsen" viszont, hogyha ezt még egyszer megpróbálom már nem recseg.

2016. aug. 21. 23:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Vagyis új hátsó tengelyt kapott a bicó
2016. aug. 24. 14:10
 12/12 Zsolt Bodnar válasza:

Vagy az ulesnel a csavar ha nem az akkor laza a kullo vagy a

lancon nics eleg olaj

2016. szept. 30. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!