Kerékpárózok ti mit sportoltok télen?
"megnézem ahogy minden hétvégén letekersz 50 km-t hóban mínusz 5 fokban okoska"
Kérdezőkém! Aki biciklizni szeret és tud. ésszel és odafigyeléssel, az miért csinálna mást télen, mint biciklizik? megsúgom, volt évem, hogy napi 2-szer 20 km-t nyomtam. Munkába és onnan haza. Télen is.
Ja bocs. én olyankor pont hétvégén nem tekertem, de csak ha hideg volt.
Minden lepontozott "elvetemült" biciklista meg kapja tőlem a zöld pacsit kompenzálásképp.
"Az nem számít, aki csóri módon kerékpárral jár munkába"
Miért nem? Miértlenne szánalmas, ha valaki nem a bkv-n melegíti a hájas seggét, hanem inkább teker egyet reggel? Te vagy egy szánalmas csóri kisgyerek, kérdező. Ő is teker, nagyon jó, hogy úgy jár munkába. Jobb lesz a kondija, a közérzete, az egészsége stb. Sőt, ha erősen nyom pl. 20 km-t, akkor egy edzésnek is jó. De te kérdező, egy igazi chips zabáló, dagadt balf a sz lehetsz, aki még ahhoz is puhány, hogy télen bringára üljön. :"D Vagy egy troll vagy, aki unatkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!