Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpárózok ti mit sportoltok...

Kerékpárózok ti mit sportoltok télen?

Figyelt kérdés
Meg amúgy hidegben, esőben, hóban?
2016. aug. 14. 18:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%
marhajó, hogy lepontoztok, mert bringázom télen is... hát kösz...
2016. aug. 15. 00:48
 12/29 anonim ***** válasza:
Télen, hóban, ha -5 foknál melegebb van, fel szoktam menni Dobogó-kőre (80) km, meg rövidebb hegyi edzésekre, viszont ha -5 foknál hidegebb van, akkor síkon szoktam menni 30-70 km-t naponta. Szerencsére olyan helyen lakom, ahol sötétben is lehet edzeni, mert van utcavilágítás. Persze szoktam görgőzni is, de jobb a szabadban tekerni. Ja, és lehet hóban tekerni, mert tisztítják az utakat, illetve ha van egy jó téli ruházatod, akkor a mínusz sem jelent gondot. Am outis vagyok.
2016. aug. 15. 09:08
 13/29 tothp ***** válasza:
72%

"megnézem ahogy minden hétvégén letekersz 50 km-t hóban mínusz 5 fokban okoska"

Kérdezőkém! Aki biciklizni szeret és tud. ésszel és odafigyeléssel, az miért csinálna mást télen, mint biciklizik? megsúgom, volt évem, hogy napi 2-szer 20 km-t nyomtam. Munkába és onnan haza. Télen is.

Ja bocs. én olyankor pont hétvégén nem tekertem, de csak ha hideg volt.

Minden lepontozott "elvetemült" biciklista meg kapja tőlem a zöld pacsit kompenzálásképp.

2016. aug. 15. 10:04
 14/29 A kérdező kommentje:
az nem számít aki csóri módon kerékpárral jár csak munkába
2016. aug. 15. 12:20
 15/29 anonim ***** válasza:

"Az nem számít, aki csóri módon kerékpárral jár munkába"

Miért nem? Miértlenne szánalmas, ha valaki nem a bkv-n melegíti a hájas seggét, hanem inkább teker egyet reggel? Te vagy egy szánalmas csóri kisgyerek, kérdező. Ő is teker, nagyon jó, hogy úgy jár munkába. Jobb lesz a kondija, a közérzete, az egészsége stb. Sőt, ha erősen nyom pl. 20 km-t, akkor egy edzésnek is jó. De te kérdező, egy igazi chips zabáló, dagadt balf a sz lehetsz, aki még ahhoz is puhány, hogy télen bringára üljön. :"D Vagy egy troll vagy, aki unatkozik...

2016. aug. 15. 12:33
 16/29 anonim ***** válasza:
Mellesleg a kérdező is bringázik télen :D a helyesírása legalábbis erre enged köetkeztetni :D
2016. aug. 15. 12:33
 17/29 A kérdező kommentje:
én hobbikerékpáros vagyok, 20 fok alatt nem tekerek.
2016. aug. 15. 12:36
 18/29 anonim ***** válasza:
Na, megmondtam, hogy egy edzetlen, puhány szar vagy. Én 15 fokban még sortban meg rövidujjúban tekerek.
2016. aug. 15. 13:21
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem is azzal van a baj, hogy húsz fok alatt nem tekersz. Az is nagyon jót tesz az embernek ha hobbi szinten, csak ha jó idő van, lazázva elmegy tekerni. A baj azzal van, hogy leszólod a nálad jobb bringásokat.
2016. aug. 15. 13:23
 20/29 anonim ***** válasza:
Ritka nagy paraszt vagy kérdező, gondolom az a fajta lehetsz, aki fel-le ugrál a járdára, piroson átrobog, stb.
2016. aug. 15. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!