Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nektek milyen volt a legnagyob...

Nektek milyen volt a legnagyobb esésetek?

Figyelt kérdés
Nekem 15 év alatt semmim nem tört el, komoly esélyem viszont volt már. km/h óra 60 at mutatott,amikor a homokba megcsúsztam, lábam visszahajlott befejemet bevertem a betonba, agyrászkódás és egy inszalag húzódás. Csodálom hogy semmim nem tört el ... :D

2016. júl. 25. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én velence és lovasberény közt egy részen lejtőn 80-al ütköztem egy gajjal az úton 2 borda törés, sszegycson, kulcscsont, és 2 nap eszméletlenség.

A másik annyira nem durva, a székesfehérvári vasútállomás egyik eldugott kapuja felett van kifeszítve keresztbe egy rúd biciklivel fejmagasságban, hogy csak személyautók tudjanak bemenni... Na én nem láttam azt a rudat... Akkor 3 óra időkiesésem van, ugyanis ott a madár se jár... Simán meg is halhattam volna, azóta hordok kupakot.

2016. júl. 26. 08:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Engem elcsaptak kocsival, ha a Rudy-m nincs rajtam már nem élnék!

Úgy gondolta, hogy kikerül, miközben előtte kanyarodok balra.. Jeleztem már jóval előtte, de GPS-t kellett nyomkodni! Szegycsont, kulccsont, karok, sípcsont. De a fejem megúszta!

Bejött hozzám és adott egy kulcsot, egy bicaj volt kint lezárva, masnival és virágokkal! Azért még vannak rendes emberek.. :(

23l

2016. júl. 26. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazából olyan látványosan nagy esésem még sosem volt, de veszélyes már igen. Földúton tekertem hazafelé és egy keresztben álló teherautó sofőrje úgy döntött, hogy mókás kedvében jól rám ijeszt. Amikor el akartam menni mögötte, hirtelen elkezdett rám tolatni, én pedig ugye reflexből félrerántottam a kormányt, és sikeresen fejest ugrottam a susnyásba. A hajtókar feltépte a lágyékhajlatomat.

Az eset után még hazatekertem és saját lábon battyogtam be a kórházba összevarrásra.

A sebész doki varrogatás közben ilyet szól:

"Azért azt tudja, hogy maga egy marha szerencsés ember"

Mondom, "Miért?"

"Mert innen olyan gyönyörűen látszik az ütőere, hogy ha két milliméterrel mélyebb a seb, akkor most nem beszélgetünk."

2016. júl. 26. 18:34
 4/4 Wadmalac ***** válasza:

1997 MTB CC OB, Esztergom.

Pálya "déli lejtő" szakaszának alján félcső alakú vízmosás, ott előreszaltó bringástól, tigrisbukfencben kigurulva. A kilométerórában max. sebességként 63 km/h maradt meg, az ott lehetett, mert a déli lejtőig csak mászás volt.

A kb. 300 indulóból 38-an zakóztunk ott, ebből 26 súlyos sérült.

Nekem a jobb vállamban szakadt el az összes ínszalag, egyhavi kórház után három hónapig bedrótozott vállízülettel éltem.

Az esésem után verseny végéig ott kellett ülnöm, mert a hegyimentő csak a pályán tudott feljönni, úgyhogy végignéztem jópár buktát ugyanott, ahol én radíroztam. Mindenki előreszaltót nyomott, csak volt, aki kevésbé volt rutinos "kiguruló", ő fejjel beleállt a földbe, mint a gerely.

Na őt mentőhelikopter vitte el megrepedt csigolyákkal.

A pályát a verseny után betiltották.

Meg volt egy zakóm 19 évesen, amikor behúzott klipszszíjakkal értem utol hátulról ötvennel egy satufékező másik bringást, róla "lepattanva" kb. 20 métert csúsztam a murvás útpadkán, aztán jött a fa, amit térdtől felfelé jobbról kerültem, térdtől lefelé (bringához szíjazva) balról. Szépen feltekeredtem, csak ehhez a térdeimnek visszafelé kellett hajolnia.

Mindkét térdemben porcleválás.

2016. júl. 28. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!