Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan kell megjavítanom a...

Hogyan kell megjavítanom a biciklimet?

Figyelt kérdés

Mountain bike (női) biciklim van. 1-2 hete biciklizés közben a hátsó kerék beszorult a két váz közé. Azt meg csináltam úgy, hogy két oldalt 13-as csavar kulccsal ki csavartam, azzal vissza ugrott a kerék a helyére, majd vissza csavartam.

A héten kezdte el az csinálni, hogy amikor elkezdeném tekerni az néhány tekerésnél olyan hangot ad ki, mint amikor elszakad a lánc. Megnéztem a láncot és nagyon laza. Nem tudom, hogy elég lenne annyit csinálni, hogy újból megigazítani a kereket vagy valami mást kipróbálni.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 20. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj el egy bicigliszervízbe. Tényleg, komolyan, ez a legjobb, amit tehetsz, mert a probléma leírásod nem alkalmas telefondoktoros hibakereséshez.
2016. júl. 20. 17:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Irány egy bicajbolt, mielőtt tragédia lesz.. Vázrepedés is lehet, váltócsere, láncbontás, fogaskeréksor leszedése.. ezekhez szakember, speciális szerszám és erő is kell!
2016. júl. 21. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!