Össze törtem a biciklimet menyi lenne a javítás? Olprab laser 26 a bicikli neve.
Kitalálom: Ez valami nagyon ócsó szuperfosgagyi magát összeesszefosó, akarom mondani összeleszkópos tesco kategóriás bringa lehet. Amit leginkább a rozsda tart össze ahogy a képeket elnézem.
Az nem világos, hogy a hajtókar ér-e hozzá a vázhoz vagy a váz ér bele a hajtókarba.
De kb az egész nem sokat ér. A hátsó váltó nem letört hanem valami rejtélyes oknál fogva leesett. Mert azon törés nem látható. A belső tartó elhajlott azt ki lehet egyenesíteni.
Szia!
Nagyon nem mindegy, hogy pl. a pedálnál miért ér bele a vázba. Görbe a váz? Görbe a hajtókar? Görbe a középtengely? Összeteleszkópos, és kikopott az illesztés? Enélkül az információ nélkül reménytelen megmondani, hogy érdemes-e egyáltalán javítani vagy abból a pénzből egy vadiúj, kétszer olyan jó biciklit vehetnél.
Egyáltalán hogyan keletkezett a probléma? A használat során egymás után alakultak ki a hibák, vagy balesetben (bukás, gázolást stb.)? Másra lehet számítani a két esetben.
Ahhoz képest, hogy sokat használod rettenetes állapotban van. És nem az esésre gondoltam.
Ráadásul én ezzel a biciklivel nem nagyon bicikliznék hegyi utakon. Kész életveszély. Ezeken a leggagyibb legrosszabb minőségű alkatrészek vannak. Csak egy alap első teló ami már használható az kerül 25e-be. Egy már valamire való tárcsafék 15e és az még csak hobbira van. Szóval már most 40e-nél járunk és még csak két alkatrész van a bicikliből.
Ajánlom elolvasni, hogyha ÉLNI AKARSZ!! NEM VICC!!
köszönöm! ezt érdemes volt elolvasni!
De még most sem vagyok benne biztos,hogy az enyém a Tesco-bol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!