Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Össze törtem a biciklimet...

Local kérdése:

Össze törtem a biciklimet menyi lenne a javítás? Olprab laser 26 a bicikli neve.

Figyelt kérdés
A hátsó váltó rendszer teljesen letört és szét jött (amin a láncok futnak a fogas kérek ketté tört hátul) a gumi defektes és a pedált sem lehet normálisan tekerni mert cső váz zavardzal neki.

#kerékpár #javítás #olpran laser 26 #váltó rendszer.
2015. ápr. 22. 17:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia! Azon múlik, hogy a váz sérült-e. Ha nem, és csak az rossz, amit leírtál, kb. 20000-ből megvan olcsóbb alkatrészekkel.
2015. ápr. 22. 22:23
 2/14 A kérdező kommentje:

itt egy pár kép,hogy lásd

[link]

[link]

[link]

2015. ápr. 24. 16:01
 3/14 anonim ***** válasza:
57%

Kitalálom: Ez valami nagyon ócsó szuperfosgagyi magát összeesszefosó, akarom mondani összeleszkópos tesco kategóriás bringa lehet. Amit leginkább a rozsda tart össze ahogy a képeket elnézem.

Az nem világos, hogy a hajtókar ér-e hozzá a vázhoz vagy a váz ér bele a hajtókarba.

De kb az egész nem sokat ér. A hátsó váltó nem letört hanem valami rejtélyes oknál fogva leesett. Mert azon törés nem látható. A belső tartó elhajlott azt ki lehet egyenesíteni.

2015. ápr. 24. 16:15
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem a tesco-ban vettük hanem egy bicikli üzletben és kb 35-40000ft volt az értéke.És az ára lennék kíváncsi,hogy menyiért javítanák a hátsó valtót.
2015. ápr. 24. 20:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Ki kell egyenesíteni meg fel kell tenni. Pár ezer ft.
2015. ápr. 24. 22:32
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon nem mindegy, hogy pl. a pedálnál miért ér bele a vázba. Görbe a váz? Görbe a hajtókar? Görbe a középtengely? Összeteleszkópos, és kikopott az illesztés? Enélkül az információ nélkül reménytelen megmondani, hogy érdemes-e egyáltalán javítani vagy abból a pénzből egy vadiúj, kétszer olyan jó biciklit vehetnél.

Egyáltalán hogyan keletkezett a probléma? A használat során egymás után alakultak ki a hibák, vagy balesetben (bukás, gázolást stb.)? Másra lehet számítani a két esetben.

2015. ápr. 25. 00:01
 7/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem középtengely elgörbült mert nem látom,hogy a tengely vagy a hajtókar lenne elgörbülve,ám nagyot zuhantam vele :P ezért lettek ezek a hibák.Mivel hegyi bicikli ezért sokat turazok vele.
2015. ápr. 25. 11:53
 8/14 A kérdező kommentje:
Menyi lenne ha egy uj hatsó váltót vennék amit a képen is küldtem.
2015. ápr. 25. 12:00
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz képest, hogy sokat használod rettenetes állapotban van. És nem az esésre gondoltam.

Ráadásul én ezzel a biciklivel nem nagyon bicikliznék hegyi utakon. Kész életveszély. Ezeken a leggagyibb legrosszabb minőségű alkatrészek vannak. Csak egy alap első teló ami már használható az kerül 25e-be. Egy már valamire való tárcsafék 15e és az még csak hobbira van. Szóval már most 40e-nél járunk és még csak két alkatrész van a bicikliből.

Ajánlom elolvasni, hogyha ÉLNI AKARSZ!! NEM VICC!!

[link]

[link]

2015. ápr. 25. 12:07
 10/14 A kérdező kommentje:

köszönöm! ezt érdemes volt elolvasni!

De még most sem vagyok benne biztos,hogy az enyém a Tesco-bol van.

2015. ápr. 25. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!