Van még olyan ember rajtam kívül, aki nem szokott gyorsan biciklizni?
Most te másoknak biciklizel, vagy saját magadnak?
Mindenki annyival megy, amennyivel jól esik. Aki ezért lenéz, beszól, az a hülye.
Egy ilyen berendezéssel minimum 25 km/h-s átlagot kéne tekerni.
Persze, hogy lenéznek!
A mazsolákat mindenki utálja, főleg ha fiatal vagy, olyan hatást keltesz mint egy vénember aki most megy a boltba vagy a kocsmába.
Én egyáltalán nem nézlek le, de én sem miattad tekerek. Nézd, ha nézelődhetnéked van, akkor menj lassan, és legyél azzal elfoglalva, na és ha elmennek melletted a bringások? Autó is előzött már meg, nem?
Én sem tekerek mindig 46km/h-val, már csak azért sem, mert mire felpörgetem magam annyira, Pesten jellemzően bevált előttem a lámpa pirosra... :D
Hát amikor kifejezetten edző céllal tekerek és esetleg a mostaninál kicsit jobb formában, a 35-38-as utazóm közben egy másik országútis elhúz mellettem ötvennel, olyankor felszalad a szemöldököm, hogy hoppácska.
De én sosem foglalkoztam azzal, ha valaki lassabb. Ő dolga.
Inkább azt utálom, amikor olyat érek be, aki csak egy kicsit lassabb annál, amit én akarok menni, mögötte maradni kevés, meg nehogy már azt higgye, hogy lopom a szélrányékát, lesprintelni meg sok.
Ha csak simán a városban kerekezek, lazításképp, akkor én sem szoktam 17-18-nál gyorsabban menni, mert minek. Hogy emiatt lenéznek, kit izgat, magamért tekerek, nem másért, és nincs olyan törvény vagy jogszabály, hogy kötelező egy jó kerékpárral min 20-szal menni.
Az meg, hogy 29-es bringával minimum 25-tel kéne menni, nettó bullshit. Látszik, hogy a kerékpározásban is ott van a szokásos mentalitás, én jobban tudom, hogyan kéne csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!