Hozzázárta egy ember a biciklijét az enyémhez a biciklitárolóban. Mi a teendő?
Mérges vagyok nagyon,de mást nem tehettem, minthogy otthagytam a biciklimet és majd később visszamegyek érte, hátha addig eltűnik a másik bicikli a zárjával együtt.
Egyébként ilyenkor valami büntetés érhetné azt, aki hozzázárta a bringáját az enyéméhez? Mert ezt így nem érzem fairnek, hogy én "szopok", őt pedig semmilyen kár nem éri.
Sajnos nem vághatod le! Maradj észrevétlenül a közelben, lehet erre ment ki a játék, hogy mindenképp otthagyd!
Melóhely? Kamera van? Bemennék elkiabálni magam, hogy az ilyen-olyan kerékpár tulaját keresem, mert lopás történt! Futni fog ki a kis buz.fejű a tragacsához!
megkeresed szépen hül.ye gyerek, és megkéred illedelmesen hogy legyen olyan kedves feloldani a lakatot mert véletlenül hozzá zárta a biciklijét a tiédhez és nem tudod használni a biciklidet.
ez a teendő b@.z.dme.g !!!
ííístenem ez a faceboook generáció, ezek olyanok hogy elmennek sza.rni, és ha nincs papír egyből kiírják hogy mi a teeendő és mit csináljanak, ha meg lemerülne az ájfon akkor meg a tűzoltók szedik ki a hullájukat két hét múlva.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, végül még tegnap este visszamentem és szerencsére addigra már eltűnt a másik bringa. Ha továbbra is ott lett volna, akkor szépen átzártam volna az én záramat, hogy forduljon a kocka és otthagytam volna a telefonszámomat, ha szabadulni akar, hívjon.
Az 5-ös válaszolót nem sok ésszel áldotta meg a jó isten, az is biztos. "megkeresed az illetőt"... Na és mi alapján, te nagyon ökör? :D Na mindegy, segghülye emberek mindig is voltak és lesznek is.
"vetettél volna egy másikat aztàn jól van..."
nem értem, mit vetettem volna másikat?
egyébként magamtól is eszembe jutott, de mindegy, mert nem tudom bizonyítani, te meg azt gondolsz amit akarsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!