Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milen BMX-et vegyek?

Milen BMX-et vegyek?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értek a BMX-ekhez de elszeretném kezdeni annyit biztosra tudok hogy freecoaster legyen 168cm vagyok esetleg Budapesten valami ezzel foglalkozó megbízható üzletet tudna valaki ajánlani?

2016. júl. 5. 18:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy kb 150e Ft-om lenne rá.
2016. júl. 5. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
én nem kezdenék freecoasterrel, mert az első amit bikecontrol kapcsán meg kéne tanulni az a fakie és a fakieből kifordulás erre épül a 180 amit ha nem tudsz nem tudsz semmit
2016. júl. 5. 19:02
 3/4 anonim válasza:
Kezdésnek vegyél egy olcsóbb kerót, hogy megnézd, hogy tényleg neked való e ez a sport. Én is így kezdtem. Egy szar mongoose-t vettem annak idején 35 ezerért, azzal megtanultam az ilyen alapokat (fakie, 180, manual stb), majd építettem egy biciklit. Total hangover váz profile agyszett stb stb én onnantól jöttem, rá, hogy mennyire jó volt az elején egy szar keróval kezdeni, mivel az új kerómat hihetetlen könnyű volt a régihez képest, így nagyban segítették a trükkök tanulását. Freecoaster-t kezdésnek ne vegyél, mivel nagyon rossz lesz, majd idővel!:)
2016. júl. 10. 00:38
 4/4 anonim válasza:
Írtam privátba egy eladó miatt
2017. nov. 3. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!