Lagziba milen ruhát vegyek fel, amihez nadrág illik?
Figyelt kérdés
Barátom egyik távoli rokonának az esküvőjére vagyunk hivatalosak, de nem tudom milyen ruhát vegyek. Nem vagyok az a kiöltözős fajta, egybe ruha kizárva meg szoknya is, meg amúgy is táncos család, végig kell majd táncolni a napot, szóval nem árt, ha kényelmes is a ruha2015. máj. 9. 10:53
1/1 anonim válasza:
Ha nadrágba mész, jól válaszd meg a színét, nem illik feketében, fehérben, pirosban menni, de ezt mindenki maga válassza meg. :) Ha már nadrág, szerintem vegyél fel hozzá egy magassarkút. A felsőd az mindegy, csak elegáns legyen, elég egy szép top és fölé egy blézer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!