Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit jelent a bicikliken ez a...

Mit jelent a bicikliken ez a "Freestyle owners" matrica?

Figyelt kérdés

Több helyen is láttam már vaterán és jófogáson is, hogy "Freestyle owners"-es matrica van a biciklin, és ugyaaz a dizájn is. Ez mit jelent? ez valami klub? vagy ez egy márka biciklitípusa? vagy ez valami egyedi dolog?

Ilyenre gondolok: [link]

2016. jún. 20. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
:-D :-D :-D Csak nézz rá arra a bicajra, amire fel van rakva.. Egy igazi ugrabugra, trükközgető freestyle kerékpár tulaj ilyet nem vesz.. ez egy igen gagyi hazugság, hogy menőnek állítsa be az olcsó sz.r tragacsot!
2016. jún. 21. 15:04
 2/5 A kérdező kommentje:
azt vágom..... de ezt a matricát sehol sem találom neten, és különböző bicikliken láttam PONTOSAN ugyanezt a feliratot. Azért érdekelt, hogy ez mi lehet.
2016. jún. 21. 17:15
 3/5 anonim válasza:
Az én biciklimen meg "Balance"-van
2016. jún. 23. 08:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm a választ, igaz, nem tudtam meg, mi lehet ez a matrica, de nagyon kösz. :D
2016. jún. 23. 09:05
 5/5 anonim válasza:
Őszintén? Designelem, semmi több. Csak és kizárólag dísz, semmi egyéb funkciója nincs, mint hogy menőbbnek nézzen ki tőle a... "bringa".
2016. júl. 6. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!