Mit jelent a bicikliken ez a "Freestyle owners" matrica?
Figyelt kérdés
Több helyen is láttam már vaterán és jófogáson is, hogy "Freestyle owners"-es matrica van a biciklin, és ugyaaz a dizájn is. Ez mit jelent? ez valami klub? vagy ez egy márka biciklitípusa? vagy ez valami egyedi dolog?
Ilyenre gondolok: [link]
2016. jún. 20. 19:44
1/5 anonim válasza:
:-D :-D :-D Csak nézz rá arra a bicajra, amire fel van rakva.. Egy igazi ugrabugra, trükközgető freestyle kerékpár tulaj ilyet nem vesz.. ez egy igen gagyi hazugság, hogy menőnek állítsa be az olcsó sz.r tragacsot!
2/5 A kérdező kommentje:
azt vágom..... de ezt a matricát sehol sem találom neten, és különböző bicikliken láttam PONTOSAN ugyanezt a feliratot. Azért érdekelt, hogy ez mi lehet.
2016. jún. 21. 17:15
3/5 anonim válasza:
Az én biciklimen meg "Balance"-van
4/5 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm a választ, igaz, nem tudtam meg, mi lehet ez a matrica, de nagyon kösz. :D
2016. jún. 23. 09:05
5/5 anonim válasza:
Őszintén? Designelem, semmi több. Csak és kizárólag dísz, semmi egyéb funkciója nincs, mint hogy menőbbnek nézzen ki tőle a... "bringa".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!