Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Probléma ha montisként oúti...

Probléma ha montisként oúti sisakot használok? Sokkal szebbek, a montis sisakok ormótlanok.

Figyelt kérdés
Az oúti sisakon is van leszedhető napellenző, és legalább áramvonalas csepp alakú és nem olyan mint egy bili.
2016. jún. 19. 19:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Outin elég ritkán esel mondjuk éles sziklákra, így elég egy kecsesebb sisak. A terepen komolyabb dolgok érhetik a fejedet legyen az egy faág, vagy a terep.

Persze, ha neked a divat fontosabb, mint a fejed, akkor ki vagyok én, hogy beleszóljak.

2016. jún. 19. 19:52
 2/16 A kérdező kommentje:

"Outin elég ritkán esel mondjuk éles sziklákra,"

Akkor én meg mást mondok. Montin elég ritkán fordul elő hogy laza 45 km/h-val eltaknyolok az aszfalton.

Oútival meg simán.

Montival ha taknyokok akkor terepen kisebb sebességgel és a földre.

Éles sziklák? Ettől védi a fejem a sisak? És a testem többi része?

2016. jún. 19. 20:45
 3/16 anonim ***** válasza:
A tested többi részének sérülése jellemzően nem halálos. Azért védjük ilyen sportoknál a fejet, mert ott viszont a kopp nagyon gyorsan a the end feliratot jelenti.
2016. jún. 19. 20:46
 4/16 anonim ***** válasza:
De mondom, megválaszoltam, hogy miért lehet probléma, innentől ne engem győzködj, én magasról teszek arra, hogy odavered e a fejed vagy sem (ok, próbálj meg nem nyomorék lenni, mert a segélyed nem akarom fizetni), szóval ha neked a kinézet fontosabb...
2016. jún. 19. 20:47
 5/16 A kérdező kommentje:

Ja kérdés: ara mit mondasz hogy neves gyártók (Casco BBB KTM Merida Kellys stb) ugyanazt a sisakok árulják oútisként és montisként is? Mi a különbség? Napellenző.

Sisak napellenzőval montisként fut. Leveszed a napellenzőt? Akkor oútisként kerül a boltba.

És maga a sisak tök ugyanaz.

De olyan oútis sisakot is tudok amihez külön vehető napellenző.

2016. jún. 19. 20:55
 6/16 A kérdező kommentje:

Ja és még egy adalék: milyen safetiy system-et teljesít egy oútis sisak?

Complies with one or more of the following safety standards for bicycle helmets: CPSC, SNELL B90A, CE and AS/NZS

És mit egy MTB? Tök ugyanazt.

2016. jún. 19. 20:57
 7/16 anonim ***** válasza:

1) a felsorol gyártókat nem emlegetném a nagy sisakos cégek között azért, mert a teljes kínálat érdekében felvettek a palettára valami OEM gyártótól sisakot

2) biztos vagy benne, hogy a két sisak között csak a napellenző a különbség, például anyagában semmi?

3) továbbra is mondom: feltettél egy kérdést, hogy mi lehet a probléma, megválaszoltam, innentől a te döntésed, csak azt nem értem, hogy igazából ha tudod a választ a saját kérdésedre, akkor minek kérdeztél.

2016. jún. 19. 20:58
 8/16 A kérdező kommentje:

"a felsorol gyártókat nem emlegetném a nagy sisakos cégek"

Khm. Casco...

Van nála jobb? Mondd.

2016. jún. 19. 21:00
 9/16 anonim ***** válasza:
bazzeg: bbb??? kellys? ne röhögtess már...
2016. jún. 19. 21:02
 10/16 anonim ***** válasza:
nehezen tudom eldönteni, hogy trollkodsz vagy csak te is az a típusú hülyegyerek vagy, aki kérdez, de ha nem azt hallja, amit ő akar, akkor kiderül, hogy valójában ő a téma legnagyobb szakértője, és mindenki hülye (csak akkor minek kérdezett)
2016. jún. 19. 21:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!