Kerékcsere help?
Figyelt kérdés
Előre elnézést ha buta kérdés lesz, de tényleg nem értek hozzá. Kaptam páromtól kb. két hónapja szülinapomra egy karbon vázas országúti kerékpárt, mert már régóta szerettem volna egy ilyet. Ma sikeresen kivágta vmi az első kerekemet. Kérdésem az lenne, amikor leszedem a gyorszárat vagy mi az ( kis kar, lefele nyomom is old, nem kell csavarni stb.) és visszateszem az új gumit, kell vmi newton/mm2-t figyelni, vagy csak érzéssel húzzam szorosra? Azért kérdezem ezt, mert mikor vettem hozzá SPD-SL pedált, akkor a boltos mondta, h ő felteszi nekem, mert nem mind1 mennyi newton/mm2 erősséggel van ráhúzva. Azért nem merek nekiülni magam, mert az országútihoz még nem értek (mindig csak tracking és montim volt) és nem akarom, h 60+ km/h felett elszáljon az első kerék vagy más baja legyen. Ha nagy butaságot írtam, nyugodtan oltsatok le, csak közben választ is kapjak. :D2016. jún. 16. 20:13
1/1 anonim válasza:
nem mindegy milyen erővel húzod meg a karbonból készült villában.
egyébként ha nem vágsz ilyeneket, hogy tudsz 60 km/h felett tekerni?: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!