Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mekkora bicikli kell a kisfiam...

Mekkora bicikli kell a kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Kisfiam épp most 3és fél éves,107cm átlagos testalkatú.Nagyon tanácstalan vagyok,hogy mekkora bicikli kellene neki.Már kétszer próbáltuk ki a 14-est is és a 16-ost is.A 14-esnek le volt engedve a nyerge,és a kormány elérte a térdét.A 16-osnak nem volt teljesen leengedve a nyerge,pótkerék sem volt rajta,leért picit a láva,de olyan hatalmasnak tűnt mégis.Eladó sehol nem volt...ülést nem tudtuk állítani sajnos.Várom a tapasztalatokat is.

2016. jún. 14. 00:29
 1/3 tothp ***** válasza:

nekünk 16 colos BMX-ünk van. amíg nem ért le a lába, pótkerekeztünk. húsvét óta kétkeréken tolja. 2 hete volt 4 éves.

Viszont 2 és fél éves korától futóbiciklizik, úgyhogy az egyensúlyérzékét ott kifejlesztette alaposan.

2016. jún. 14. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
A láb nem ér le a modern kerékpárokon. Be vegyél olyat ami már most kicsi neki
2016. júl. 7. 08:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.Végül 16-osat vettünk.16-os biciklik közt is van különbség,a nyereg kialakítás miatt.Így most épp leér icipicit a lába.(Lábujjhegyen)

De volt olyan 16-is is amin teljesen leengedve az ülést kb. 3-4cm hiányzott a talaj és a lába között.

Én csak attól tartottam,hogy a 16-ostól megijed majd,nem érzi biztonságosnak...és nem szeret majd biciklizni.De nagyon imádja,már többször ment vele.Ahoz képest elsőre jobban is mint gondoltam.Kontra féket is pikk pakk megtanulta.Már most le szeretné vetetni a pótkerekeket,de azért ez még kicsit odébb lesz. :)

Köszi a válaszokat! :)

2016. júl. 8. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!