Dechatalonban kapható Btwin márkájú biciklit vennék a kisfiamnak. Milyen árban vannak?
Ha jót akarsz, akkor szaküzletben veszel neki biciklit.
Legutóbb az egyik üzletben épp azt magyarázták az apukának, hogy vehetnek egy 26-os biciklit 24-es kerekekkel. Aztán ha nagyobb lesz a gyerek nem kell új bicikli csak a kerekeket kell nagyobbra cserélni.
Persze ez nem minden esetben működik, mert a gyerek testi adottságától is függ.
Egy biztos egy üzletben személyre szabottan tudsz biciklit venni, jó minőségben.
A dechatlonban én nem vennék semmit sem, mert jóval drágább, mint szaküzletben. Eddig nem találtam olyan cuccot amit máshol ne kaptam volna meg legalább 25%-al olcsóbban.
Nekünk 14-es krokodilos biciklink van ( [link] ), nagyon elégedettek vagyunk vele! És a Decathlon is szakáruház, szakemberek rakják össze a bicajt, mindenben segítenek. Tavasszal vettük a bicót, 27.000Ft volt összeszereléssel, mindennel együtt!
Egyébként a felnőtt városi bicajainkat is ott vettük évekkel ezelőtt és soha semmi gond nem volt velük, nagyon szeretjük! Csak ajánlani tudom a Decathlont ha biciklit vagy bicajtartozékot akarsz venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!