Mi a véleményetek azokról az emberekről akik cseszegetik a bmx es eket ok nélkül? Mert hogy csak menőzésből csinálják holott ez nem is igaz
Alapvetően nem lenne bajom a BMX-esekkel, mert akinek tetszik az csinálja (bár szvsz igazán trükközni dirt vagy trial bringákkal lehet), viszont a BMX-esek 90%-a akiket eddig láttam azok 13-14 éves kiskamasz balfa... akarom mondani kezdők, akik a járda közepén béná... gyakorolnak, sokszor tekintet nélkül a gyalogosokra. Időnként az út közepére is kimennek vandálkodni, ezzel veszélyeztetve nem csak magukat, de másokat is.
Persze ebben benne van az ehhez megfelelő infrastruktúra (értsd: bikeparkok) hiánya is. Bár gyanítom olyan nagy kereslet nem is lenne rá.
ahogy én észrevettem a járdán bringázásból fakad minden konfliktusuk ami ugye szabálysértés.
mert ebből jön,hogy a járdán bringázva nekimennek a kutyának,vagy megijesztik a kutyát a hangos racsnival,elszakítják a zsinóros pórázt,a frászt hozzák a nyugiban sétáló babakocsis kismamára,megijesztik a totyogó gyereket és az ilyesmikért nem csoda ha lerúgják őket és aztán néznek meglepődve és kajak nem értik hogy miért kapták.
mindez megelőzhető lenne,ha betartanák a szabályokat és nem közlekednének a járdán.
Egyesek képtelenek felfogni, hogy vannak sportok! Ehhez is ügyesség, erő és figyelem kell!
Sokan a BMX-ből annyit látnak, hogy csapatba verődve pár tini tönkre teszi a burkolatot, ba.megol, anyázik, azért hogy olyan mozdulatokat csináljon, amire semmi szükség!
Zavarod a nyugalmát a jó kedveddel, irigyli hogy neked vannak barátaid, biztos csak azért csinálod, hogy menőzz! Mi másra lenne jó??? Még rendesen a bótba menni se tudsz, nem tudsz biciklizni, azt nem így kell! Amúgy is minek biciklizel? Én ezt bírom a legjobban!!! :-D
És nem kell nyanyának lenni, hogy ilyen hülye legyen valaki!
Tény, hogy van aki csak észjátszásból csinálja, de aki betartja a kreszt, másokat nem veszélyeztetve gyakorol, fejlődik.. azt csak a hülye baszogatja!
Ne üss el kutyát, csak ha direkt eléd engedi a trolival! Ne menj közel másokhoz, mert zavarod az auráját! Te se örülnél, ha 20 centire leülne melléd valami büdös fószer egy nyenyerével, esetleg arcon fingna.... :D
Élni és élni hagyni. Ezt meg sok BMX-es nem fogja fel! Hogy nekem nem minden vágyam hetente adni a pénzem a közburkolat javítására, szeretnék tiszta padra ülni, elengedni a gyereket anélkül, hogy elütnék a ge.ibe! Sportolj ott, ahol adott a környezet! Én se DH-zok a tetődön, nem ping-pongozom ki az ablakodat, nem horpasztom be a kocsidat focizással..
Ez mind műveltségi kérdés, hogy legyen annyira igényes az ember, hogy nem teszi leprateleppé a helyet ahol él!
Meg lehet kérni valakit, hogy üljön át másik padkára, hogy egy kicsit kipróbálhasd, de ne vidd már le a fejem ráérő unalmadból, rajtam nincs sisak!
Előítéletes az ember, mert sok a paraszt. Legyél különb és máris lesz jogod kikérni magadnak, hogy ne menőzésnek nézzék, amit csinálsz! :) Ha meg ez miatt megszólnak a haverok, akkor találj olyanokat, akik nem gypsek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!