A nők szeretnek kerékpár túrázni?
Figyelt kérdés
Mostanában próbáltam olyan lányokkal ismerkedni, akik szeretnek kerékpározni, de szinte csak olyanokkal találkoztam, akiknek ez abban merül ki, hogy maximum 30-40kmt tekernének és kizárólag síkúton. Tényleg ennyire férfias program egy egész napos, 100-150km-es hegyi kerékpártúra? 27/f2016. jún. 11. 07:48
11/12 *Glissade* válasza:
Azért járok síkterepen, mert nagyon rosszúl megy át a bringám: (vagy én vagyok béna) a palánkokon, kátyukon, homokon, kavicson stb.
Még a síkterepen is kátyukat kerülöm.:S
Vékonyak a kerekeim, csak egy nagyon kis ponton tapad az aszfalton.
Az emelkedő meg azért nem jöhet szóba mert csak a 3,4,5-ös fokozatom müködik.
1- be ugrál, 2-est nem vált. :D
Tekerj így fel emelkedőn...
De nem baj, csajd elviszem és lesz váltó csere. :D
Az még sélusz poén, hogy, mindkét fék csak lassítja a bringát, de nem állítja meg... ahhoz már láb is kell. :D
12/12 *Glissade* válasza:
De mindezeket leszámítva suhan, mint szél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!