Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Az ilyen embernek érdemes...

Az ilyen embernek érdemes biciklit adni?

Figyelt kérdés

Kölcsönadtam a régi, de kiváló műszaki állapotú bringámat egy ismerősnek, erre mondja hogy az első féket ki kellett akasztania mert nem jó.

Mondta hogy múltkor kivette az első kereket hogy autóval szállítsa és rosszul rakta vissza valószínűleg. Hát látom hogy a fék bár kiakasztva, de a jobb fékpatkó és a bovden is el van csúszva, az egész gumi oldalfala kivásott mert ott fékezte a kereket, már a szövetszálak is kilátszanak.

Van neki is egy bringája, még dicsekedett is vele hogy 60 ezer Ft volt 8 éve. Hát igen, most ezer Forintot nem ér az egész kb. úgy néz ki, a kerékfújáson kívül egyebet nem csinált mióta megvette.

2016. jún. 9. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Kipanaszkodtad magad, vagy még lesz?
2016. jún. 9. 18:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak felbasztam magam hogy amire én képes voltam több mint 10 évig vigyázni, azt valaki egy hét alatt tönkreteszi.
2016. jún. 9. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyenen kár idegeskedni.
2016. jún. 9. 21:57
 4/6 Alex Fly ***** válasza:
Tudhatnád, hogy nőt és kerékpárt nem adunk kölcsön.
2016. jún. 9. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerintem egy igazi bringás az anyjának sem adja oda, nemhogy egy havernak...

Magadra vess, te adtad neki...

2016. jún. 10. 10:44
 6/6 tothp ***** válasza:

Biciklit kölcsön??

"Van neki is egy bringája, még dicsekedett is vele hogy 60 ezer Ft volt 8 éve".

Oszt mé' nem azt tolja még ma is??? Te vagy a hülye, hogy ilyen embernek odaadtad. én se' vagyok egy pedáns ember, de 20 éve ugyanaz a biciklim. ha kell holnap felülök, letekerek egy ötvenest és nem esik szét alattam. (legfeljebb én adom fel harmincnál)

2016. jún. 10. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!