Bedmaraf kérdése:
Milyen biciklit lenne érdemes venni?
Figyelt kérdés
Összteleszkópos, de nem rugós, tárcsafékes, 29"-os kerekű, lehetőleg erős szerkezetű (erdei, hegyi úton is használnám) MAX 200.000 Ft-os MTB-t ajánlana egy hozzáértő személy? Vagy ez már túl sok kérés ezen az áron belül? :D2016. jún. 3. 22:03
1/5 anonim válasza:
Újonnan? Kb egy kezdő össztelós vázat kapsz ennyiért. Komplett jó állapotú kerékpár ilyen paraméterekkel még használtan is nagyon-nagyon necces.
2/5 anonim válasza:
Hát az elég sok elvárás ennyiért. :) Ahogy nézem, 350 körül indul az ilyesmi, és azok még gondolom a "gagyik".
Mit értesz erdei út alatt? Mert az ösvényeken elbringázgatni nem kell összetelós MTB. Épp a múltkor mentem fel egy kilátóhoz, majd ereszkedtem le (saját viszonylatban) jó tempóval egy sima, gagyi telós cross trekkinggel.
3/5 anonim válasza:
Túl sok kérés az áron belül. :)
Én azt javaslom ,hogy építs egy 29-es merevfarú montit jó alkatrészekből, hidd el nekem ,hogy nagyon jól fogja az bírni azokat az erdei utakat. :) Később ha meg igényled valami miatt az összteleszkópos vázat akkor elég egy vázat venni (persze rugóúttól függ, mert kellhet új villa, de nem feltétlen), minden mást átpakolhatsz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) Gondoltam, hogy sok lesz ez ennyiért, de gondoltam hátha... :D Az erdei és hegyi utakon pedig azt értem, hogy downhillre is használnám a bicót (persze csak amatőr szinten). Összteleszkópot pedig azért szeretnék, mert most is olyanom van és jók a tapasztalataim, valamint több ismerősöm is ajánlotta, hogy ilyen sportokra érdemes használni.
2016. jún. 5. 13:12
5/5 A kérdező kommentje:
Ja és kiegészítésként: a 29-es kerék azért kell, mert egy 196 cm magas ember vagyok, és szerintem illene hozzám egy nagyobb kerékpár is :D Most Schwinn Csepel Ranger Fullym van, de egy meredekebb sziklás úton majd szétesik alattam, ezért van szükség egy masszívabb vasra :)
2016. jún. 5. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!