Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen biciklit lenne érdemes...

Bedmaraf kérdése:

Milyen biciklit lenne érdemes venni?

Figyelt kérdés
Összteleszkópos, de nem rugós, tárcsafékes, 29"-os kerekű, lehetőleg erős szerkezetű (erdei, hegyi úton is használnám) MAX 200.000 Ft-os MTB-t ajánlana egy hozzáértő személy? Vagy ez már túl sok kérés ezen az áron belül? :D

2016. jún. 3. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Újonnan? Kb egy kezdő össztelós vázat kapsz ennyiért. Komplett jó állapotú kerékpár ilyen paraméterekkel még használtan is nagyon-nagyon necces.
2016. jún. 4. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát az elég sok elvárás ennyiért. :) Ahogy nézem, 350 körül indul az ilyesmi, és azok még gondolom a "gagyik".

Mit értesz erdei út alatt? Mert az ösvényeken elbringázgatni nem kell összetelós MTB. Épp a múltkor mentem fel egy kilátóhoz, majd ereszkedtem le (saját viszonylatban) jó tempóval egy sima, gagyi telós cross trekkinggel.

2016. jún. 4. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Túl sok kérés az áron belül. :)

Én azt javaslom ,hogy építs egy 29-es merevfarú montit jó alkatrészekből, hidd el nekem ,hogy nagyon jól fogja az bírni azokat az erdei utakat. :) Később ha meg igényled valami miatt az összteleszkópos vázat akkor elég egy vázat venni (persze rugóúttól függ, mert kellhet új villa, de nem feltétlen), minden mást átpakolhatsz.

2016. jún. 4. 15:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) Gondoltam, hogy sok lesz ez ennyiért, de gondoltam hátha... :D Az erdei és hegyi utakon pedig azt értem, hogy downhillre is használnám a bicót (persze csak amatőr szinten). Összteleszkópot pedig azért szeretnék, mert most is olyanom van és jók a tapasztalataim, valamint több ismerősöm is ajánlotta, hogy ilyen sportokra érdemes használni.
2016. jún. 5. 13:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és kiegészítésként: a 29-es kerék azért kell, mert egy 196 cm magas ember vagyok, és szerintem illene hozzám egy nagyobb kerékpár is :D Most Schwinn Csepel Ranger Fullym van, de egy meredekebb sziklás úton majd szétesik alattam, ezért van szükség egy masszívabb vasra :)
2016. jún. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!