Fixivel kapcsolatos kérdésem lenn. (? )
Tehát fixit akarok építeni, nem pedig építetni. Csak a villával van baj. Az outi vázamban meneted 1 1/8 colos villa volt. Viszont hajlított így kicserélném. Sok videóban láttam hogy nem kell menetes villa, viszont egy kerékpár üzletben azt mondták hogy jó lenne. Ha a menet nélküli is jó akkor csak az lenne a kérdésem, hogy a rózsa az hogy marad benne? Nem tudom értitek-e, de ha jó bele a menet nélküli akkor onnan szerintem megoldom.
Még annyi hogy a régi villába beakartam rakni az üj kereket viszont nem fér bele, mivel tud nagy a szélessége az agynak, vagy a villa szélessége kicsi? Akkor ha veszek egy uj villát belefér?
Köszönöm hogy elolvastad, ha neg sok hülyeséget írtam akkor elnézét hogy nem értek hozzá, de az első mondtatom áll.
Brr
Menet nélküli villa: A-head set
Ha ilyen méretű szettet veszel, abba olyan "rózsa" van, ami bele való. Nem ismerem a piacot, de szerintem minden fejcsapágy mérethez árulnak ilyet.
Mi a baj a hajlított villával? legalább egyenesen megy a gép.
Ha veszel egy majdnem egyenes villát, lehet, hogy kanyarban belerúgsz majd az első kerékbe.
az acél villa némi feszegetést elvisel, egyébként meg olyat veszel, ami az agyhoz kell.
A biciklizéssel hogy állsz? A fixi nem úgy van, hogy ráülök és megyek. Ahhoz komoly erőnlét és technikai tudás kell. Egyébként meg-dög-lesz (nem agressziv vagyok, csak tárgyilagos)
Nem egyeneset szeretnék, hanem kevésbé hajlítottat mert ami most van az nagyon(!) Hajlított. Meg tudom hogy kell sok energia fixizéshez, igaz hogy még nagyon nem mentem fixivel de az erőnlétem megvan, főleg hogy gyorsan fejlődök (akár erő értelemben is)
Egyébként rég negakartam építeni, de semmi időm nem volt rá. Köszönöm a válaszod.
Ha nem valami brutál első agyat használsz, a papucstávolság azonos elöl. most nem tudom 100 vagy 120. sose mértem.
hátul már lehet gond, ha a vázad váltóshoz való. "vas"vázat ott is lehet idomítani óvatos hajtással. vagy ki kell bejlágolni a tengelyt
Hátul nincs probléma, de köszönöm.
Nézelődtem sok helyen. Kevésbé hajlított villát meg nem találtam sehol, max úgy hogy vázzal. Köszönöm a segítségeteket, szerintem most már 'sima' ügy lesz megépíteni.
Kormanycsapagytol fugg mien villat raksz bele.
Ha kicsereled a kcs-t, rakhatsz aheades villat...elol pedig 100mm-esek a villak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!