Ficsor Botond kérdése:
Nehéz fixivel menni illetve megtanulni fixizni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy fixit de nem tudom hogy merjek-e nekiállni egyáltalán az építésnek.2015. szept. 14. 17:58
1/12 anonim válasza:
A kanyarokat kerüld.
Meg az utcasarkokat.
Akkor menni fog.
2/12 anonim válasza:
Meg ha meg akarsz állni csak ugorj le.
3/12 tothp válasza:
Viccet félre téve: minden előző válasz igaz, és mégsem.
Ami kell hozzá:
-fizikai kondició
-egyébként magabiztos kerékpározni tudás
-megfelelően előrelátó gondolkodás. Főleg, ha forgalomba is kimennél (brrrrr)
és jópár óra bicilizés, mialatt a szabadonfutós, fékes, váltós bringa összes előnyét és sajátosságát elfelejted, és megtanulsz újra biciklizni, lassítani, forgó hajtókarral bekanyarodni. satöbbi.
4/12 anonim válasza:
Leugrasz, persze... kretén...
5/12 anonim válasza:
Melyik zárt kerékpárpályán akarod majd használni? Fixi forgalomban kb. a bmx-es downhill kategóriájában van.
6/12 anonim válasza:
mwnni könnyű, megállni nehéz...
7/12 tothp válasza:
Menni könnyű? Egyszer brahiból letekertem vele egy huszast. Ott kezdődött, hogy olyan izmaim fájtak, amiről addig nem is tudtam, hogy léteznek. többit nem ecsetelném. Kékfénybe illő.
8/12 anonim válasza:
A fixi olyan, mint a magassarkú. 10 nőből kilenc csak hiszi, hogy tud benne járni. 10 fixistából jó, ha egy tudja használni is.
9/12 anonim válasza:
46-16-al könnyen megállsz,nyugi. egy éve bringázok mégis előrehajolok berántom és megy a skid...annyi,hogy legalább egy első féket pakolj rá.
10/12 anonim válasza:
előző vagyok:
mármint nem egy éve fixizek, OUTIzok, de haver odaadta a fixijét és kipróbáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!