Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A biciklizéstől már a második...

A biciklizéstől már a második farmerem szakad ki, van erre valami megoldás?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem a farmer a legalkalmasabb biciklizéshez, de iskolába biciklivel járok és farmerben. Mindig ugyanott szakad ki, pont a lábam között, alul. Mindegy, hogy melyik biciklivel megyek, ugyanúgy kiszakad. Mégsem mehetek suliba melegítőnadrágban. :\
2016. ápr. 18. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is :) De nekem talán olyan 7-8-adik. :) Vastagabb a combod is valószínű. Azt mondják 40 év felett már nem lesz gond vele. Tenni nem nagyon tehetsz semmit. Egyébként nyáron ha túrázok akkor bringás nadrágot használok az csúszik...
2016. ápr. 19. 00:20
 2/4 Wadmalac ***** válasza:
Azért egy nadrágot átvenni nem olyan nagy ügy a slozin. Cserenaci táskában elfér.
2016. ápr. 19. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel súrlódik a nyereggel, így kikopik, nincs benne semmi furcsa. A rendes bringás nadrágom is ugyanúgy elkopik az ülepénél, mint a farmerom, ez van, a ruha előbb-utóbb elhasználódik.
2016. ápr. 19. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
egy vékonyabb nyereg? gondolom nincs olyan messze, hogy a legkényelmesebb darab kelljen. 1 éve járok bringával, és eddig semmi baja egyik nadrágomnak sem (vékony országúti nyergem van)
2016. ápr. 19. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!