Mennyire zavarna titeket ha a vásárolt kerékpár úgy lett összerakva?
Minden kerékpár "úgy lett összerakva"! :)
Sőt, a kész számítógépek is különféle gyártók részegységeiből vannak összerakva! De pl. az összes háztartási gép részegységei is különféle gyártóktól származnak!
És mi az, hogy "a kerék nem gyári"? Talán a piacon rakták össze?
Na akkor a tőlem vásárolt használt bringákkal lennél igazán bajban, mert én az első csavartól magam építek össze mindent, kereket is én fűzöm, én válogatom össze az alkatrészeket.
A boltban látsz egy bringát egy bizonyos összeállításban, mitől lenne az az egyetlen jó? És egyáltalán, mitől lenne a boltban JOBBAN összerakva, mint otthon?
Éppen hogy a boltban csak összerakva vannak a bringák, sokszor félkészek, beállítások ,centrírozás sokszor hiányos.
Egy rutinos bringás legalább olyat, de inkább jobbat rak össze maga.
Autóvásárlásnál megérteném, ha gyanúid vannak típusidegen alkatrészek alapján. De bringánál?
A kerékpározás keveseknek szól arról, hogy kihozom a boltból és használom aztán ennyi. Legalábbis sportbringások közt kicsit zöldfülűnek vagy műmájernek minősül, aki nincs tisztában a saját lovával, nem maga szereli, nem szabja testre.
Az általad leírt eltérések szerintem éppen arra utalnak, hogy a gazdája ízlése szerint folyamatosan upgrrade-elte a lovat (egy 10-es szettről 9-re váltás nem feltétlenül downgrade, ha pl. az élettartam a cél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!