Edzettség nélkül lehetséges letekerni közel 30 km-t, ha az sík terepen történik?
Le lehet, de fájdalmas lesz elsőre.
Bringás nadrág nélkül, tök mindegy milyen nyerged van, meg fogod érezni.
A szezon első 1-2 tekerését én is mindig megérzem. 3-4 alkalommal már hozzászokik a hátsóm a nyereghez, és nincs gond.
#13: Ezt azért cáfolom. Az én bringám amolyan alsó középkategóriás, egy éves sincs.
Tavaly nulláról indulva három hónap alatt értem el a 20-as átlagsebességet. Idén, ezekben a szeles időkben jó, ha ezt fél óráig tartani tudom. :/
Bár lehet hozzá köze, hogy lefárasztott izmokkal tekerek...
A téli lustulás (és sajnos sok év kihagyás) után most pedzegetem újra a gurulást. Így most a nulla kondimmal 10 km-en jelentős szuszogás nélkül olyan 23-as átlagot gurulok.
Ha sportosabbra veszem a figurát, tehát megengedem magamnak a kiizzadást, nem csak a kényelmes tinglitanglit, akkor olyan 27-es átlaggal megy ugyanaz.
Ez mondjuk egy elég jó oúti gép, 23-as 8 baros gumikon.
Azért azt tisztázzuk, hogy nem mindenki keskeny országúti kerekeken gurul. Nekem csepel landriderem van, de olyan utakon megyek, ahova oútival 100 métert sem tudnál menni...
Egy ilyen bringa alapból lassabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!