Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a bicajról?

Figyelt kérdés

[link]

11.es oldal jobb.alsó világoskék

2016. márc. 22. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Teszkóban, praktikerben, auchanban, stb hipermarketben nem veszünk kerékpárt...

Azt kerékpár SZAKÜZLETBEN vásárolunk...

2016. márc. 22. 09:57
 2/7 A kérdező kommentje:
véleményt kértem a bicajról, nem azt hogy hol vegyem.
2016. márc. 22. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor vélemény: egy szar.

És kerékpárt csak a kerékpárboltból.

2016. márc. 22. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:

ok vélemény

egy belépő kategóriás kerék szett és talán egy fékszett kerül 40.000be... ha ezért az árért biciklit komplett veszel, akkor ipari hulladékot veszel.

2016. márc. 22. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
ezt nem venném meg, inkább használtan egy régebbi, de értelmesebb darab.
2016. márc. 22. 17:35
 6/7 anonim válasza:

Én másra kerestem rá most, így találtam a kérdésed.

Végül megvetted? Vagy ha nem, akkor vettél mást?

Ez egy acélvázas, városi felszereltségű canga, jó nehéz lehet és nem írták a vázméretet sem, ennyiért én nem vennék bicajt, és nőként írom, hogy nekem nem fontos a szín sosem. Ha szoknyában tekersz, akkor oké a női váz, mondjuk nálam ez sem szempont, mert általában nadrágban bringázom.

Annyiban helyeslem az előző válaszolók szakbolt-preferálását, hogy ha teljesen amatőr vagy, akkor egy szakboltban hozzád igazítják a választást, és hidd el, nem akarnak rád sózni valami szart. Egyébként a párommal az elmúlt 2 évben 2 bringát vettünk, az egyiket Hervisben, másikat valami óbudai szakboltban, de mindkettővel mellélőttünk szakemberség témában. A Hervisben jó bringát vettünk alaposan leárazva, de a külön pénzért szervizelés után a párom még vagy 2 órát dolgozott otthon a beállításokkal, mert a jónéhány csavar nem volt meghúzva semennyire sem. Az óbudai boltba pedig vissza kellett vinni az agyváltós cangát, és nem vették észre a hibát, a páromnak kellett felállítani a diagnózist. Amikor én vettem 5 éve egy új bringát a Margit híd közelében, az viszont korrekt vétel és korrekt szakmaiság volt, szóval nekem sk jó tapasztalatom van szakbolt ügyében.

Pár napja volt akcióban egy CYCO bringa ~90e-ért az egyik kis szupermarket áruházláncnál, az viszont jó vétel lett volna, csak most el vagyunk látva cangákkal, de folyik a nyálunk rendesen utána. Ez mondjuk egy ellenpélda arra, hogy hol nem veszünk bringát, mert mindegyik szar. Ez nem szar konkrétan, minden alkatrésze klassz, az ára pedig bomba. Annyi lett volna a feladat vele, hogy beállításra elvinni szervizbe, ami plusz 3-4e Ft.

Egyébként én is használt, de jó állapotút vennék a helyedben ezen a pénzen, mert ennyiért kapsz aluvázast is ugyanezzel a felszereléssel és megkímélve.

Amúgy fontos a bringa mérete is, egy valamire adó boltban ez az egyik adat, amit megadnak róla, az egyik legfontosabb. Mert ha magas vagy, eleve halott ügy egy 48-52 közé eső canga.

2016. ápr. 3. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
lemenni a sarki boltba,és kigurulni a parkba csajokhoz jó. de többet nem probálnék belőlle kihozni.
2016. aug. 18. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!