Tudtok ajánlani 110. 000 Ft alatt jó országúti kerékpárokat?
62?? Na ne... 54-57 kell neked.Inkább kissebb legyen ha lehet ,mint nagyobb.
Ki kell próbálni...
Nem tűnt fel, hogy a kerékpáros teste a nyereggel, pedállal és kormánnyal van kapcsolatban? Ez a három pont kell, hogy jó helyen legyen.
Így a váz méretének 3 centis tűréstartományt adni értelmetlen.
Hacsak nem grammániákus valaki, mert akkor a kicsi-könnyű a mérvadó.
Országúti bringáról van szó tudtommal,ahol a méret igen is fontos.Ezek szerint mindegy milyen méretűt vesz,jó lesz az.
Koránsem biztos ,hogy 3 cm a különbség...
55-56 mérettel biztosan nem lősz mellé.
"Országúti bringáról van szó tudtommal,ahol a méret igen is fontos."
De nem a váz befoglaló méretei, hanem, mint írtam, a kéz-fenék-láb pozíció.
A váz mérete ezen belül csak súly és merevség kérdés.
A vázmagasság teljesen másodlagos kérdés. A váz nyeregcső és fejcső közti hossza sokkal de sokkal fontosabb. Meg a fejcső függőlegessel bezárt szöge, hogy az első kerék utánfutás és a stucni hossz összelőhető legyen.
Teljesen értelmetlen a felsőcső-középcsapágy távolsági méretet ilyen 3-4 centis határba szorítani, nem ez a fontos méret.
Nem is mondtam,hogy a váz magassága lenne az elsődleges,főleg ha sloping..Nyilván a felső és a fejcső mérete a mérvadó na ésatöbbiésatöbbi...De egy 62-es bringának jóval magasabb a fejcsöve ugye, nem beszélve arról ,hogy 62cm hosszú a felső cső ami még egy 90mm-es stucnival is hosszú és kényelmetlen lenne számára.
54-56 a méreted még mindíg.Ne bolondozzunk 60+ vázakkal...
"De nyilván neked akkor a 173cm magasságodhoz 60-as vázad van,ami számodra "kényelmes""
Nem. 181 vagyok és 54-es a vázam. Mármint felsőcsőig, de nyeregvázcső magasság 57-es.
Egy 61-esssel simán ellennék, kicsit rövidebb stucnival.
És leírtam, hogy a felsőcső hossz fontos, sokkal fontosabb, mint a váz magasság, szóval nem kéne kiforgatni, amit írtam, illetve el kéne olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!