Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tudtok ajánlani 110. 000 Ft...

Tudtok ajánlani 110. 000 Ft alatt jó országúti kerékpárokat?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni egy új "hobbi bringát", méghozzá országútit, főként sportoláshoz. Használtan is remek lenne, de az fontos hogy ne legyen régi. Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat! :)

2016. márc. 20. 13:46
1 2 3
 11/29 nekem88 válasza:

62?? Na ne... 54-57 kell neked.Inkább kissebb legyen ha lehet ,mint nagyobb.

Ki kell próbálni...

2016. márc. 24. 18:47
 12/29 Wadmalac ***** válasza:

Nem tűnt fel, hogy a kerékpáros teste a nyereggel, pedállal és kormánnyal van kapcsolatban? Ez a három pont kell, hogy jó helyen legyen.

Így a váz méretének 3 centis tűréstartományt adni értelmetlen.

Hacsak nem grammániákus valaki, mert akkor a kicsi-könnyű a mérvadó.

2016. márc. 25. 07:18
 13/29 nekem88 válasza:

Országúti bringáról van szó tudtommal,ahol a méret igen is fontos.Ezek szerint mindegy milyen méretűt vesz,jó lesz az.

Koránsem biztos ,hogy 3 cm a különbség...

55-56 mérettel biztosan nem lősz mellé.

2016. márc. 25. 08:30
 14/29 Wadmalac ***** válasza:

"Országúti bringáról van szó tudtommal,ahol a méret igen is fontos."

De nem a váz befoglaló méretei, hanem, mint írtam, a kéz-fenék-láb pozíció.

A váz mérete ezen belül csak súly és merevség kérdés.

A vázmagasság teljesen másodlagos kérdés. A váz nyeregcső és fejcső közti hossza sokkal de sokkal fontosabb. Meg a fejcső függőlegessel bezárt szöge, hogy az első kerék utánfutás és a stucni hossz összelőhető legyen.

Teljesen értelmetlen a felsőcső-középcsapágy távolsági méretet ilyen 3-4 centis határba szorítani, nem ez a fontos méret.

2016. márc. 25. 10:35
 15/29 nekem88 válasza:

Nem is mondtam,hogy a váz magassága lenne az elsődleges,főleg ha sloping..Nyilván a felső és a fejcső mérete a mérvadó na ésatöbbiésatöbbi...De egy 62-es bringának jóval magasabb a fejcsöve ugye, nem beszélve arról ,hogy 62cm hosszú a felső cső ami még egy 90mm-es stucnival is hosszú és kényelmetlen lenne számára.

54-56 a méreted még mindíg.Ne bolondozzunk 60+ vázakkal...

2016. ápr. 27. 22:43
 16/29 nekem88 válasza:
De nyilván neked akkor a 173cm magasságodhoz 60-as vázad van,ami számodra "kényelmes" a te dolgod,de mást ne vezessünk félre. Bonyolíthatjuk belső lábhosszra stb, de egy anatómiailag átlagos testalkatú 183cm magas embernek 54-56 kell... mint irtam ,inkább kisebb mint...De inkább hagyjuk.
2016. ápr. 27. 22:52
 17/29 anonim ***** válasza:
Az se mind1 a gerinc milyen állapotban van, hiába vagyok én 190 magas, ha rossz a gerincem és csak egy kis 52 es vázon tudok kényelmes pozíciót felvenni.
2016. ápr. 28. 07:06
 18/29 Wadmalac ***** válasza:

"De nyilván neked akkor a 173cm magasságodhoz 60-as vázad van,ami számodra "kényelmes""

Nem. 181 vagyok és 54-es a vázam. Mármint felsőcsőig, de nyeregvázcső magasság 57-es.

Egy 61-esssel simán ellennék, kicsit rövidebb stucnival.

És leírtam, hogy a felsőcső hossz fontos, sokkal fontosabb, mint a váz magasság, szóval nem kéne kiforgatni, amit írtam, illetve el kéne olvasni.

2016. ápr. 28. 07:44
 19/29 anonim ***** válasza:
Hiába emeled ki, aktív válaszadók témában ugyan azok vagyunk jelen, mint 1 éve és a véleményünk sem változott...
2017. jan. 27. 08:42
 20/29 anonim ***** válasza:
Csak azóta én letekertem 7000kmt a 20 éves bringámmal, neked meg ha jól sejtem, azóta sincs :D
2017. jan. 27. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!