Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Valaki szakértő adna pár...

Valaki szakértő adna pár tanácsot?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom, nem sok közöm van a biciklikhez....

Viszont külföldön vagyok és itt mindenki bicklivel közlekedik, így én is vettem egyet. Használtan, mert az újakat lenyúlják...

a lényeg, hogy kb egy hónap relatív intenzív használat után a villám tönkrement. Vagyis nem a villa, hanem egy a villánál található fémrúd elkezdett kijönni. Fogalmam sincs hogy hívják,de ahogy néztem, kb ez fogja meg a kereket = igencsak jó lenne ha nem esne ki menet közben.

Ahogy néztem egyáltalán nem hozzáértő szemmel, a probléma valami olyasmi lehet, hogy a kis fémrudat rögzítő kapcsok meg vannak lazulva. Vagyis egészen konkértan az egyik oldalról eltűnt a rögzítőcsavar, a másik oldalon pedig lötyög az erre a célra szolgáló fémkapocs.

lényegében szerintem erről a dologról lehet szó

[link]

Szerintetek ezt meg lehet csináltatni? Ha igen, kb reálisan mennyibe kerül (tudom,külföldön vagyok, de azért mégis) és kb hány napos lehet a szerviz?

Minden választ köszönök!!!!

2016. márc. 20. 11:56
 1/2 Alex Fly ***** válasza:
A képen levő alkatrés egy közönséges gyorszár. Javítani nem érdemes (kb. annyi értelme lenne, mint megfoltozni a lyukas kotont), de bármelyik kerékpárüzletben fillérekért kapsz másikat. Itt egy garnitúrát (első-hátsó-nyereg) 2-3000 forintért vehetsz, gondolom máshol sincs más áron...
2016. márc. 20. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy ha már kicseréled, akkor ne gyorszárasat vegyél, hanem sima tőcsavarosat. Azzal nincs ilyen tökölődés, és az sem fordulhat elő, hogy ellopják az első kerekedet.
2016. márc. 21. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!