Valaki szakértő adna pár tanácsot?
Előrebocsátom, nem sok közöm van a biciklikhez....
Viszont külföldön vagyok és itt mindenki bicklivel közlekedik, így én is vettem egyet. Használtan, mert az újakat lenyúlják...
a lényeg, hogy kb egy hónap relatív intenzív használat után a villám tönkrement. Vagyis nem a villa, hanem egy a villánál található fémrúd elkezdett kijönni. Fogalmam sincs hogy hívják,de ahogy néztem, kb ez fogja meg a kereket = igencsak jó lenne ha nem esne ki menet közben.
Ahogy néztem egyáltalán nem hozzáértő szemmel, a probléma valami olyasmi lehet, hogy a kis fémrudat rögzítő kapcsok meg vannak lazulva. Vagyis egészen konkértan az egyik oldalról eltűnt a rögzítőcsavar, a másik oldalon pedig lötyög az erre a célra szolgáló fémkapocs.
lényegében szerintem erről a dologról lehet szó
Szerintetek ezt meg lehet csináltatni? Ha igen, kb reálisan mennyibe kerül (tudom,külföldön vagyok, de azért mégis) és kb hány napos lehet a szerviz?
Minden választ köszönök!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!