Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Jó ez a kerékpár sima betonutr...

Jó ez a kerékpár sima betonutra használnám?

Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 14:23
 1/5 A kérdező kommentje:
2016. márc. 14. 14:23
 2/5 TR75 ***** válasza:
Igen. Szolíd földutakra is megfelel.
2016. márc. 14. 14:33
 3/5 A kérdező kommentje:
árban is jó szted?
2016. márc. 14. 14:34
 4/5 A kérdező kommentje:

ja és inkább ilyen vagy egy mtb a jobb sima boltba-munkába járáshoz?

mert nekem azt mondták ne vegyek mtb-t mert sima aszfaltra felesleges.pedig nekem ezek tetszenek a legjobban. na meg amit linkeltem szerintem az se rossz azért választanám azt.

2016. márc. 14. 14:42
 5/5 TR75 ***** válasza:

Nekem egy Schwinn-Csepel Landriderem van, városban használom, ritkán némi földút (abból csak a keményet szereti, laza talajon a vékony kerék elsüllyed).

A MTB valóban fölösleges városban, hacsak nem tekersz át mindenen melóba menet, padka, földhányás, homokozó és ilyesmi. Városban egy trekking vagy egy city tökéletesen megteszi.

Az ára nem rossz, alu váz, alap cuccok, alap teleszkóp, kazettás hátsó agy. DE: a használt bringa vásárlásra oda kell figyelni nagyon, legyenek meg a bicaj papírjai, a vázszám stimmeljen, hogy ne legyen gond ebből.

(Amúgy a testbike.hu-n az alkatrészekre rá tudsz keresni, érdemes némi időt szakítani a véleményekre.)

Ja, és igen, a magasságodhoz jó a vázmérete? (46 cm - ez olyan 170 cm-es magasságig oké lehet, de fölötte már kicsi.)

2016. márc. 14. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!