Hervises v a decathlonos alapbicajok a jobbak? (60 e körül újonnan)
Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 21:47
1/4 anonim válasza:
Azokat viszik le 40 E körüli összegre , nem annyira csak alapok . Azokat érdemes amik 110 E 70 E vannak leárazva , jó minőségűek alig kel rákölteni , dupla falu alukerék , jó telő és a váltó rendszer is klassz .
2/4 anonim válasza:
A Hervisben csak a leértékelteket érdemes nézni, a Decában viszont alapból normális áron elérhetők a bringák. Ha alap szinten keresel bicajt, akkor a Decathlon jó lehet. Bár ott nem minden kategóriában van normális kínálat.
3/4 A kérdező kommentje:
decathlon rockrider 340-est néztem ki, nem kell profi gép, félnapos terepes kirándulások meg némi munkábajárás szokott akadni.
2016. febr. 24. 14:02
4/4 anonim válasza:
Inkább az 520 at ajánlanám.Később megbánnád ha nem azt veszed meg.Nekem pont annak a kategóriának az elődej van Rockrider 5.2 Már kb 3 éves de semmi baja.Kb 3000km ert mentem vele.Egyedüli hiba hogy autómosóban mostam és sikerült belemosnom a homokot az első kerék csapágyába.Picit berágott a kónusz és nehezen találtam hozzá új csapágyat mert a kerékcsapágyai elég ritka méretűek.De végül lett hozzá.A többi cucc rajta viszont teljesen szokványos méretezésű,de még nem kellett cserélnem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!