Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Megéri a Decathlon-ból Mountai...

Hechs20032 kérdése:

Megéri a Decathlon-ból Mountain bike-ot venni? És ha nem, akkor honnan éri meg? Legyen rajta tárcsafék, és max 63 ezer legyen!

Figyelt kérdés

2016. febr. 16. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Ennyiért nem kapsz sehol komoly mtb-t , a 70 ezres Shimano felszereltségűeknek teleszkópjuk sincs . Talán 100 ezertől . Az eredeti kínai mtb azok 40 ezrek (GTX Deerles )és arra lehet extrákért költeni de nem érdemes .
2016. febr. 16. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Megéri ott venni: Rockrider 340. Viszont azon - nagyon helyesen - tárcsa helyett v-fék van, mivel ebben az árkategóriában nem lehet jól működő tárcsaféket kapni.
2016. febr. 16. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:

63.000ert jo ha kapsz egy szett tarcsafeket:)

(Es az elozo valaszolonak, a gtx bicok sajna nem kinaiak hanem esztorgombol valok, neuzer termekek, igazi magyarosch xarok)

2016. febr. 16. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
A nezer termékek kínaiak, esztergomban pusztán összeszerelik.
2016. febr. 18. 07:27
 5/10 anonim ***** válasza:
20%

Ha jót akarsz, akkor Decathlonban ne vegyél S-E-M-M-I-T! Higgy nekem, én nem olyan régen nagyon megjártam velük.

Esetleg itt nézelődj: [link]

2016. febr. 27. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Elmeséled hogyan jártad meg? Érdekelne, mert bicajokkal kapcsolatban még nem nagyon hallottam panaszt.

2016. febr. 27. 10:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Decathlonbol van MTB Rockrider 520 27.5 bicaj és semmi bajom vele. Most vettük 90 E-ért és megvagyok vele elégedve. 😉 Semmi panaszom rá. Viszont 63.000 forintért nem dogsz kapni sehol tárcsafékes montit! De én ajánlom azt ami nekem van.
2016. ápr. 3. 23:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Rockrider 340, vagy 520 éri meg jobban?
2016. ápr. 4. 00:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Hat mint irtam az elobb :) ami nekem van az tarcsafekes de 63ért szerintem sehol sem kapsz,illetve ujonnan. Te dontesed de en nem vennek megegyszer tarcsafek nelkulit 😄

Nekem ilyenem van :)

[link]

2016. ápr. 4. 10:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Így akciósan igen , komoly cuccok vannak rajta . Fórumokon kérdezz rá ha megvetted mi a kényes rajta és hogyan tartsd jól karban . Átlag használatra nem kell profi fél milkós gép , sznob is meg a takarékos polgár is is ragaszkodik a saját álláspontjára és erőltetik ezt másra is .
2016. ápr. 5. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!