Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Létezik belépőszintű, minőségi...

Létezik belépőszintű, minőségi kerékpár 50 ezer forintért?

Figyelt kérdés
Ha igen, legyetek szíves ajánljatok egyet. Ha nem, mennyi a legalsó árkategória? Természetesen nem versenyezni vagy extrém terepekre kéne. Csak munkába járáshoz (napi 6 km oda-vissza), illetve hétvégén kisebb túrákhoz kiépített utakon.

2016. febr. 7. 14:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Na kicsit utánaolvasgattam, és kiderült, hogy ennyiért csak használtan kaphatnék valami normálisabb bicajt. Ezzel az a baj, hogy mivel nem értek hozzá, így az alkatrészek értékét, állapotát sem tudnám felmérni, így könnyen átvernének. Akkor most mi legyen?
2016. febr. 7. 15:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja meg az sem hiányzik, hogy lopott bringát sózzanak rám, aztán végül engem csukjanak le miatta.
2016. febr. 7. 15:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Nincsen valami ismerősöd, aki ért hozzá? Legvégső esetben tudok énis segíteni neked kinézni egyet.
2016. febr. 7. 16:13
 4/12 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs. :(

Még azt sem tudom, milyen oldalakon érdemes megnézni őket. Jófogás? Vatera? Bikemag? Bringapiac? Egyébként zalaegerszegi illetőségű vagyok.

Ha nagyon muszáj, plusz 5-10 ezer Ft-ot még rá tudnék szánni, de többet tényleg nem szeretnék.

2016. febr. 7. 16:38
 5/12 anonim ***** válasza:

50k-ból elég normális használt kerékpárt lehet keríteni.

[link]

Ez ugyan kicsit drága a kategóriájában, de át van nézve normális szerviz által, sokkal kisebb a kockázat. Maradék pénzből én vennék rá 2 normális városi külsőt (6 km-en elmegy ez ezekkel a gumikkal is, de azért sokat dobna rajta), meg egy normális lakatot se felejts el, ha ott kell hagyni valahol.

Írtad, hogy Zalaegerszegi vagy. Postán szerintem semmiképp se rendelj kerékpárt, mindig próbáld ki. Próbálj a környéken keresni, vagy el kell menni érte. Hiába van ez elvileg rendben, méret, vázgeometria miatt lehet, hogy szenvedés lenne neked ráülni.

2016. febr. 7. 17:03
 6/12 A kérdező kommentje:

Na és az itt meghirdetett bringákkal mi a helyzet?

[link]

2016. febr. 7. 17:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 5-ös. Végül is nem okozná problémát, hogy elutazzak érte másik városba, vonattal haza tudnám szállítani.
2016. febr. 7. 17:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem személyes tapasztalatom nincsen velük, de megbízhatónk tűnnek, fórumokon sem láttam még, hogy panaszkodnának rájuk, meg elég sok ideje csinálják már ezt.

Szerintem általános felhasználásra a kínálatukból ebben az árkategóriában az általam linkelt a legjobb választás. El lehet még gondolkozni az országútikon, ami elérhető sebességben, a hajtás könnyedségében jóval többet nyújt, viszont a kátyúkat nem kedveli, illetve a tolvajok előszeretettel viszik el őket. Meg nem tudom mennyire vagy barátságban a vázváltóval és a koskormánnyal.

2016. febr. 7. 17:23
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, könnyen lehet, hogy akkor azt fogom választani.
2016. febr. 7. 17:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Azért ne hamarkodd el, nézz még körül. Pl. ezt találtam Zalaegerszegen, felszereltségben hasonló mint az előbb linkelt. [link]

Ez ugyan magánszemélytől van, de ha tényleg nagyon nincs ismerősöd, aki értene hozzá, akkor érdemes lehet megpróbálni megbeszélni egy kerékpárszervizben (nyilván némi juttatásért cserébe), hogy ott bonyolíthassátok le az átvételt és akkor a szerelő is ránéz, hogy rendben van-e.

2016. febr. 7. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!