Mennyire hangos egy szobabicikli?
Panel lakás 6. emeletén lakunk, és párom szeretne karácsonyra egy szobakerékpárt vásárolni. Engem kicsit visszatart, hogy attól félek hangos lesz, és zavarnánk a többi lakót. Még soha nem volt korábban szobakerékpárunk.
A kinézett termék leírásában ez szerepel:
-permanens mágnesfék, csendes ékszíjhajtás
Ami még talán érdekes lehet: laminált padlónk van, nincs padlószőnyeg.
Várom véleményeteket, hogy érdemes-e beruházni rá?
Előre is köszönöm.
Nekem volt egy szallagfékes, egy olcsó(40000) mágnesfékes és most egy olcsó(90000) spining.
Mind rohadt hangos, 2 évvel ezelőttig panelban laktam, rühelltem tekerni, mert a falak még felerősítették a hangját és a tv-men nem volt olyan magas hangerő amivel jallottam, ezt fülhallgatóval kiküszöböltem, playstationozni tekerés közben kimondottan jó dolog... De ha nincs minőség, vagy csak kifogod a selejtet, az bizony hangos...
És nem az a baj, hogy zavarja e a szomszédot, hanem, jogy neked nem lesz kedved ráülni.
Tényleg nem hangos, de kérdezd meg az alsó szomszédot, hogy zavarja-e és ha hallható, akkor lehet alá pakolni valamit (szőnyeget, gumiszőnyeget, lábtörlőt, akármit).
Respect, hogy végre valaki, aki nem csak magára tud gondolni, hanem másra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!