Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » B'TWIN Rockrider 340 MTB...

B'TWIN Rockrider 340 MTB Véleményetek?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a B'TWIN Rockrider 340 -ről ? Ár-érték arány? Megéri az a 60 000 Ft ? Köszönöm!

#bicikli #MTB #rockrider340
2015. nov. 16. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Alap MTB, máshol sem kapsz újat ennél olcsóbban. Személyes véleményem szerint a hátsó villa kifejezetten ronda a hajlítással, magamnak emiatt biztosan nem vennék. Amúgy nekem is alap biciklim van (Caprine Greenway), az is nagyjából ennyibe került.
2015. nov. 16. 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, 60-at megér. Ez az alja annak, amit már nem teszkóbájknak nevezünk, hanem használható MTB-nak.
2015. nov. 16. 16:33
 3/4 brazen65 ***** válasza:

60 000 Ft-ért már egész jó kis telókat lehet kapni,bringát nem.

Persze ha csak városban használod aszfalton, arra meg minek neked MTB?

2015. nov. 16. 20:15
 4/4 anonim válasza:
Énis tavaly vettem. Aluvázas, szóval nem tonnában mérikna súlyát sem. Annak ellenére hogy nem tárcsfékes, nagyon jól fog a fék, tapasztalatból mondom, nekem előtte egy tárcsafékes biciklim volt, és annak a féke nem fogott ilyen jól. A váltó is gyorsan reagál. A teleszkóp terepre egy kicsit kemény szerintem, de azért szoktam vele így is csapatni erdei crosspályán is meg mindenhol. De a teleszkóp asszem súlytól függően állítható is, szóval...Nekem nagyon is megérte kicsengetni érte 60 ezret. Remélem tudtam segíteni. :)
2016. febr. 24. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!