Igazán jó esőnadrág?
Figyelt kérdés
Próbáltam már több félét, de még nem találtam rá az igazira. Mik a tapasztalatok? Nálatok mik a szempontok?Milyen kompromisszumokat tudtok elfogadni? Létezik egyáltalán olyan, amiben sem a kívülről beszivárgó víztől, sem a belül kicsapódó párától ne áznánk el?2015. okt. 22. 09:40
1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen. Egy régi rp túra esőnadrágot használok. Arra jó, hogy ne legyen vizes a nadrágom negyed óra alatt, amíg beérek melóba. Mondjuk a zoknim, cipőm így is elázik. Kéne vízálló lábszárvédő, meg cipő is. De kifejezetten biciklis esőnadrág, ami nem buggyos, valamennyire melegen tart, de azért szellőzik, és nem úszol az izzadtságodban, szerintem nincs.
2/5 anonim válasza:
Termo aláöltözet, fölötte téli bringás ruha, táskába pedig váltó ruha zacskóban, melós vagy ahova megyek olyan ruha..
3/5 Krisz85 válasza:
nincs ilyen, thermo nadrág ami bízálló /60 ezernél kezdődik az ami szél és vízálló/, de minden más esetben alá fogsz izzadni, mese nincs, de talán az még mindig jobb mintha a hideg jeges víz + szél érné a bőröd, az izzadságod még ha be is izzad a lábad melegebb + véd a széltől mint minden más esetben
4/5 anonim válasza:
Brit katonai gore-tex cuccokat lehet viszonylag jó áron szerezni. Persze, ez 'buggyos' lesz, meg éjszaka nem a legjobb, hogy arra van kitalálva, hogy ne lássanak.
5/5 tothp válasza:
Nem könnyű kompromisszumot kötni. Elázol, vagy berohadsz?
Talán a legjobb választás, ha veszel egy olyan jól záró ruhát, ami az oldalán végig cippzáras. Így legalább szellőztetni tudsz. és kívülről nem ázol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!