Miért kell feltétlenül cicanadrágot, szilikon pelenkát és műszálas pólót venni egy férfinak a kerékpározáshoz? (40 F vagyok)
Régen én is farmernadrágban jártam bringázni, aztán rátértem időjárásfüggően a rövidnadrág, túranadrág stb. szerelésekre, most meg már rá sem ülök a bringára úgy, hogy ne lenne rajtam biciklis nadrág. Persze lehet, hogy bXzi lettem, de az is lehet, hogy a combom tövében papírvékonyra kopott bőr meg a hónapok alatt sem gyógyuló véres horzsolások térítettek jobb belátásra.
Ja, és a bringás nadrág fölé kivétel nélkül mindig felveszek valamit, biciklizés közben meg kizárólag a csajok seggét sasolom, a többi férfi segge állatira nem tud érdekelni - ha érted, hogy mondom...
Hehe, nem kis problémák vannak itt a kérdező fejében:D
Ezek szerint homokos minden búvár, futó, esetleg pilóta, asztronauta mert testhez simuló öltözetet vesz fel az adott tevékenységhez.
Csak gratulálni tudok az értelmi szinthez, nem elég, hogy csőlátásod van, de még csak nem is veszed a fáradtságot, hogy megértsd, miért olyan a technikai öltözet, amilyen, még le is szólod azokat, akiknek így kényelmes a sportolás.
Ahogy fentebb írták már, nem kötelező így bringázni (te sem öltözöl így), a sportolást mindenki magáért csinálja, senkinek semmi köze hozzá, ki milyen öltözetben teszi, mekkora távot teker 1 nap, milyen eredményeket ér el, mennyi pénzt költ rá.
Javaslom, ezentúl ne sasold a többi férfi bringás altestét, inkább magaddal foglalkozz, ha már egyszer elvileg magadért bringázol.
szerintem iszonyat jól néz ki egy kerékpáros nadrág, legább látják hogy nagy a brém :D , persze ha kicsi a cerka, az gáz :DDD
viszont szerintem totálisan jól néz ki, másban nem is bringáznék,
el kéne felejteni az egód!, vagy ez nem a Te sportod sajnos
Oké, legyen homokos az összes profi kerékpáros, meg az ezerszer annyi lelkes amatőr, + adjuk hozzá tégedet is, mert csak nem tudsz nem a férfi altesttel foglalkozni.
A kempinges hasonlat nevetséges, a kocsmába vagy nagymamához járást ne hasonlítsuk már egy sporthoz.
Az meg, hogy mennyibe kerül, még mindig lényegtelen, te nem veszel ilyet, más pénztárcájához meg semmi közöd.
Az egész kérdés nem több trollkodásnál, csak hajtogatod a minden kerékpáros ruházatú férfi homár szöveget, közben telerakod szmájlikkal, mint egy tinilány. Kizárt, hogy 40 éves férfi legyél, max 12-13 éves fiúnak nézel ki azok alapján, amiket itt írsz.
Kérdezőnk egyszerűen kötekedő. esetleg "pszeudo-homofób"
Lehet, sokat biciklizett, de viszonylag keveset kerékpározott.
Van ismerősöm, aki ugyanígy nem venne fel hasonló cuccokat(érdekes, betétes gatyát ő is hord). de legalább tudomásul veszi, hogy van más szokás is. Ja! és mellesleg egyseggel fixivel leteker 300km-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!