Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért kell feltétlenül cicanad...

Miért kell feltétlenül cicanadrágot, szilikon pelenkát és műszálas pólót venni egy férfinak a kerékpározáshoz? (40 F vagyok)

Figyelt kérdés
Iszonyat kiábrándító látvány... Mintha most jött volna az angyal bárból 😊 Farka, heréje egy az egyben kirajzolódik . Régebben simán egy kisgatyában kimentem, nem nyálaskodtam efféle maskarában.... Flancolás az egész
2015. okt. 21. 15:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Aki nem turazgatni megy, hanem komolyabban edzeni, versenyezni, azok aerodinamikai szempontból vesznek fel tapados ruhát.. Amúgy meg ha utcai ruhában bringazol nyáron, teleizzadod a ruhát, ha télen utcai ruhában bringazol, könnyen beakad a láncba a gatyad, stb., és szépen be lehet zuhanni egy 30 tonnás kamion alá.
2015. okt. 22. 08:41
 12/24 anonim ***** válasza:

Régen én is farmernadrágban jártam bringázni, aztán rátértem időjárásfüggően a rövidnadrág, túranadrág stb. szerelésekre, most meg már rá sem ülök a bringára úgy, hogy ne lenne rajtam biciklis nadrág. Persze lehet, hogy bXzi lettem, de az is lehet, hogy a combom tövében papírvékonyra kopott bőr meg a hónapok alatt sem gyógyuló véres horzsolások térítettek jobb belátásra.

Ja, és a bringás nadrág fölé kivétel nélkül mindig felveszek valamit, biciklizés közben meg kizárólag a csajok seggét sasolom, a többi férfi segge állatira nem tud érdekelni - ha érted, hogy mondom...

2015. okt. 22. 10:59
 13/24 anonim ***** válasza:

Hehe, nem kis problémák vannak itt a kérdező fejében:D

Ezek szerint homokos minden búvár, futó, esetleg pilóta, asztronauta mert testhez simuló öltözetet vesz fel az adott tevékenységhez.

Csak gratulálni tudok az értelmi szinthez, nem elég, hogy csőlátásod van, de még csak nem is veszed a fáradtságot, hogy megértsd, miért olyan a technikai öltözet, amilyen, még le is szólod azokat, akiknek így kényelmes a sportolás.

Ahogy fentebb írták már, nem kötelező így bringázni (te sem öltözöl így), a sportolást mindenki magáért csinálja, senkinek semmi köze hozzá, ki milyen öltözetben teszi, mekkora távot teker 1 nap, milyen eredményeket ér el, mennyi pénzt költ rá.

Javaslom, ezentúl ne sasold a többi férfi bringás altestét, inkább magaddal foglalkozz, ha már egyszer elvileg magadért bringázol.

2015. okt. 22. 11:54
 14/24 Krisz85 ***** válasza:

szerintem iszonyat jól néz ki egy kerékpáros nadrág, legább látják hogy nagy a brém :D , persze ha kicsi a cerka, az gáz :DDD

viszont szerintem totálisan jól néz ki, másban nem is bringáznék,

el kéne felejteni az egód!, vagy ez nem a Te sportod sajnos

2015. okt. 22. 15:09
 15/24 A kérdező kommentje:
Ha ezt egy nő viseli akkor a nyálam csurog 😃 felizgat 😅 de egy faarok, áhhhhhhhh
2015. okt. 22. 20:07
 16/24 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy nem rég még mindenki felpattant a Camping biciklire és örömmel biciklizett, mindenféle flancos maskara nélkül. 😊😅 ráadásul a flancos cucc többé kerül mint egy bicikli
2015. okt. 22. 20:12
 17/24 anonim ***** válasza:

Oké, legyen homokos az összes profi kerékpáros, meg az ezerszer annyi lelkes amatőr, + adjuk hozzá tégedet is, mert csak nem tudsz nem a férfi altesttel foglalkozni.

A kempinges hasonlat nevetséges, a kocsmába vagy nagymamához járást ne hasonlítsuk már egy sporthoz.

Az meg, hogy mennyibe kerül, még mindig lényegtelen, te nem veszel ilyet, más pénztárcájához meg semmi közöd.

Az egész kérdés nem több trollkodásnál, csak hajtogatod a minden kerékpáros ruházatú férfi homár szöveget, közben telerakod szmájlikkal, mint egy tinilány. Kizárt, hogy 40 éves férfi legyél, max 12-13 éves fiúnak nézel ki azok alapján, amiket itt írsz.

2015. okt. 22. 20:30
 18/24 tothp ***** válasza:

Kérdezőnk egyszerűen kötekedő. esetleg "pszeudo-homofób"

Lehet, sokat biciklizett, de viszonylag keveset kerékpározott.

Van ismerősöm, aki ugyanígy nem venne fel hasonló cuccokat(érdekes, betétes gatyát ő is hord). de legalább tudomásul veszi, hogy van más szokás is. Ja! és mellesleg egyseggel fixivel leteker 300km-t

2015. okt. 23. 10:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Amúgy amikor betekerek a munkahelyre kényelmesen 25 perc alatt, akkor én sem szoktam spéci öltözéket venni, mert fölösleges macerának érzem. De ha megyünk túrára, akkor máshogy öltözöm. Mondjuk nő vagyok.
2015. okt. 23. 11:06
 20/24 anonim ***** válasza:
Úgylátom a kérdező kezd nagyon bedühödni! XD 'Na mi ez a flancolás?!' :DDDD [link]
2015. okt. 23. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!