Miért kell feltétlenül cicanadrágot, szilikon pelenkát és műszálas pólót venni egy férfinak a kerékpározáshoz? (40 F vagyok)
Abban biciklizel, amiben jól esik. Nyilván a hétköznapi ruhának meglesznek a korlátai időjárásban, tekerés mennyiségében. Ha neked ez megfelel, akkor hajrá!
Amúgy sem másnak nincs köze hozzá, hogy te miben tekersz, se neked ahhoz, hogy más miben teker. Písz, láv, hármoni.
A technikai ruházat nem véletlen olyan, amilyen. Arra kell használni, amire való. Senki nem kéri számon a balettáncoson, miért van feszülős gatyában, vagy az úszón, amiért fecskében mászkál.
"Miért kell feltétlenül ..."
Tévedés, egyáltalán nem kötelező. De van, aki észreveszi, hogy egy betétes nadrágban kényelmesebben, probléma mentesebben tud tekerni, akár 8-10 órát. Sőt, hogy felkavarjam minden rémálmodat, bringázás közben a vazelines krém csodákra képes, én egyszerűen imádom!!!
De a betétes gatya fölé húzhatsz egy tetszőleges nadrágot és utána már senki sem csodálhatja meg a mogyoróidat :)
40F vagyok. 110 kiló, egyéb öltözékben sem túl felemelő látvány. de bicikizéshez:
testhezálló lastex ruházatot (és nem cicanadrágot),
betétes nadrágot (és nem szilikon pelenkát),
Jól szellőző kerékpáros mezt (és nem műszálas pólót) viselek.
az elsőt, mert ebben kisebb a légellenállásom, a kerékpáros testtartásban ez akadályozza a mozgásom legkevésbé, a másodikat, mert jólesik, ha a századik kilométer után sem töri a nyereg a seggem, a harmadikat pedig a komfortérzet, és a praktikusság miatt.
de hordok még kesztyűt, sisakot, cipőt, napszemüveget(időjárásnak megfelelő színü üveggel)amiben csak hülyén lehet gyalogolni (LOOK), rendes székre nem tudok leülni mert a zsebem mindíg tele van pótbelsővel széldzsekivel, kajával.
Ha emiatt langyibangyinak néznek, az már a letojom kategória.1989 óta biciklizem. azóta senki nem szólt meg ezért. Ja de. egyszer egy bácsi a kesztyű miatt. de ennyi. Megjegyezném, hogy azért így beöltözve az ember általában biciklizni megy, biciklisek közé. Boltba csak elemózsiáért. Kocsmában általában a kerthelységbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!