Ha beköszönt a hideg ti akkor is szoktatok biciklizni?
Én akkor bringázom igazán sokat, sokkal jobban tűröm a hideget mint a meleget...
+ nincs jobb, mint hóesésben hegyekben montizni... Bár 1-2* volt már, hogy mire visszaértem a civilizációba, nem voltam benne biztos, hogy nem fagyok halálra... Ezért is szereltettem autóvillamosságis haverommal időkapcsolót a kocsiba a gyújtásra :) így mire visszaérek a kocsihoz, ha tartom az ütemtervemet, akkor meleg van a kocsiban :)
fákat kicsavaró orkán és tükörjeges lefagyott utat leszámítva mindig megyek, eső nem akadály, sőt, igazán élvezeted, jól kell felöltözni
esővédő sisakra
esőkabát
esőnadrág
esőkamásli
neoprém kesztyű / átázik, de melegen tart, nekem volt hogy 9 órán át melegítette a kezem/
Naná. Miért, ismer közületek valaki más közlekedési eszközt is? Esetleg gyalog szoktam menni, ha nem megyek messzire :-)
A viccet félretéve: ha ónos eső esik és vastagon jeges az út, akkor itthon maradok, de amúgy nem izgat az időjárás.
Városi közlekedés sokkal jobb télen, az összes kresz-t nem ismerő nyári kerékpáros és a fixisek jó része eltűnik az utakról, tizedannyit kell idegeskedni.
Normálisan felöltözni a távolságnak, tempónak megfelelően meg nem egy nagy tudomány, néhány próba után beleérez az ember. Persze, némi technikai ruházat nem árt, de azt is be lehet szerezni okosban (katonai cuccok, például).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!