Van értelme elmennem biciklizni csak azért, hogy mozogjak, de közben kedvem meg nincs hozzá?
Ha nem élvezed, akkor úgysem fogod sokáig csinálni.
És tényleg tanulmányt lehetne írni az emberekből, de hülyék mindenhol vannak.
Engem sokkal többen idegesítenek akkor, amikor épp nem tekerek. :)
Tapasztalatom szerint a kerékpározás nagyon jó stresszoldó, az ember jól ki tudja taposni magából az ideget.
Mindenesetre akár sport- akár örömkerékpározásra olyan terepet érdemes választani, ahol sem az útminőség, sem egyéb közlekedési akadályok nem teszik lehetetlenné a folyamatos tekerést. Nem tudom, pl. Bp. felső rakparton mi tartja a lelket a hobbiból vagy edzésként tekerőkben, az a hely konkrétan max. éjjel alkalmas igazi bringázásra.
"Nem tudom, pl. Bp. felső rakparton mi tartja a lelket a hobbiból vagy edzésként tekerőkben, az a hely konkrétan max. éjjel alkalmas igazi bringázásra."
Konkrétan az, hogy letudom az ottani néhány km-t, meg még párat a városban, és eljutok mondjuk a János-hegyig, ahol relatíve nyugodtabban lehet már tekerni:)
De a kérdésre válaszolva, én biztosan nem tekernék, ha nem lenne hozzá kedvem. Akkor csak nyűg lenne, és abból kijut elég a mindennapok során. Nem csinálnék még a szabadidőmből is pokoljárást pusztán muszájból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!