Nagyon jó állapotban lévő 1 éve vásárolt biciklit el lehet adni ha már nincsenek meg a papirjai?
Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 09:08
2/5 anonim válasza:
Max ha a vevő nagyon papír*uzi, akkor írtok egy adásvételit és kész.
3/5 anonim válasza:
Rossz állapotú 20 éveset is el lehet adni.
Az adásvételi meg nem a "papírb...zik" hobbija, egyrészt ha használt bringát veszek ismeretlentől, akkor legalább annyit bizonyítani tudok vele, hogy jóhiszeműen vettem, ráadásul olyan ostoba tolvaj, aki alvázszámmal és személyi ig. számmal ellátott szerződésen ad el lopott bringát, a világon nincs.
Másrészt ha le akarom írni költségként a vállakozásomban, akkor azt adásvételi vagy számla nélkül nem tehetem meg.
4/5 anonim válasza:
Rengeteg bringának nincsen vázszáma, úgyhogy nyugodtan eladhatja a tolvaj is adásvételivel... + a nem extrém értékű bringákat nem is keresik, a tömegbringákról nem is beszélve... Sok használt bringám volt már, soha nem irattam adásvételit, és miért is tettem volna, hogy legyrn otthon a szekrényben mégegy felesleges papír?
5/5 anonim válasza:
Oké, négyes, nekem azért jól esett az a kis pénz, amivel az adóalapom csökkent. De hát mindenki magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!