Nagy bringások! Milyen 26-os gumiköpenyt ajánlotok univerzális használatra 4000/darab árig?
Főleg aszfalton használom munkába járásra, de szeretem az erdei bringázást is ezért minden héten használom földúton. Jelenleg Schwalbe Black Jacket használok, de 600km után csunyán megkopott a felülete és repedezik az oldala is pedig nem használom túl nagy nyomáson.
felírtam pár alternatívát ami tetszik is:
-Schwalbe Rapid Rob Active Line HS391
-Michelin Country Trail 26
-Panaracer Comet vagy Soar
-Kenda K887
-Continental Traffic II SL
Mi a véleményetek, ti mit használtok?
Nekem vegyes felhasználásra bevált a Schwalbe Smart Sam, aszfalton kevésbé kopik mint a legtöbb terepgumi és keményre fújva kicsi a gördülési ellenállása a magas középminta miatt. Laza terepezésre ideális, keményebbre csak moderáltan, mivel egyrészt nem a legstabilabb köpeny (húzósabb kanyarokban nagy sebességnél párszor vissza kellett rántanom, hogy ki ne csússzon), másrészt az átlagosnál magasabb bütykei köves talajon elég könnyen letörnek.
Én végül is lecseréltem Racing Ralphra, mivel a montimon főleg terepezek (ezt viszont aszfaltra semmilyen szinten nem ajánlom), de a tiedhez hasonló felhasználásra újra Smart Samet vennék. Az egyetlen komoly problémám az volt vele, hogy a sarat nagyon gyűjti (és sárvédő nélkül a nyakadba szórja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!