Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » MERIDA RIDE 100-24 Vélemények?

MERIDA RIDE 100-24 Vélemények?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről a bringáról? Ár/érték arány? Felszereltség? Stb...

[link]

2015. szept. 13. 17:55
 1/4 anonim válasza:

Az új kerékpárok a magas vételár miatt általában elég rossz ár-érték arányúak. Én nem igazán vagyok otthon az országúti bringákba mivel mtb-s vagyok és a felsorolt alkatrészek többségét nem ismerem. A villa karbon és nagyon könnyű ez pozitívum, a váz is jófajta, de a többi összetevőbe azért igyekeznek spórolni. Pl a hátsó váltó 8500 forintos 8-as rendszerű fogaskoszorúval, egy ilyen bringára már illene egy deore rendszert tenni. Összességében persze ne gondold azt, hogy ratyik a cuccok, egy átlag felhasználónak ez bőven jó (30-40% felár viszont van a bringán, ez a haszon).

Érdemes még szétnézni a Cannondale, Gepida márkák között is.

Használt nem jöhet szóba?

Én pl használtan vettem 80 ezerért egy Wenson Mastert amin olyan cuccok vannak, hogyha azt most árulnák ezen az oldalon 250-300 ezer alatt nem futna.

2015. szept. 14. 13:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Az igazság az hogy én is mtb-s vagyok. Sokat szoktam tekerni kemény terepen rövid távon, viszont mostanában ráálltam a hosszú távú aszfalt/betonra és megtetszett. Tehát úgy gondoltam, hogy beruháznék egy ilyen bringára. Használt nálam nem játszik, inkább egy új és majd fejlesztem idővel... Esetleg te mit ajánlanál ebben az árkategóriában?
2015. szept. 14. 14:45
 3/4 Krisz85 ***** válasza:

áááááááá ne, merida jó de csak egy bizonyos árszint felett, ha tudsz rá költeni és nem vagy 160 cm mint én akinek számít a vázméret, tehát 170 vagy vagy felette, akkor rosebikes, vagy canyon, annál jobb ár érték arányú bringát ne igen fogsz találni, talán még a cube ot tudom ajánlani, ha pedig olasz bringára szánnád magad, akkor ár érték arányban:

wilier,

bianchi - bár ez utóbbi ár érték arányban nem a legjobb szerintem, viszont brutál minőségi

kicsit drágább, de direk long distance geometriával van szerelve, és shimano 105 full szettel,

[link]

2015. szept. 14. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as te jó beteg vagy! Rose bike országutik a legolcsóbb is közel 300k, canyon utszintén a meridának csak a váza 120-130.000Ft nagyon minőségi cucc ajánlom
2017. jan. 21. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!