Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a BMX strapabíró? Illetve...

Davee88 kérdése:

Ez a BMX strapabíró? Illetve jó nekem? (Többi lent).

Figyelt kérdés

15 éves, 173 centi magas fiú vagyok. Kezdő BMX-es. Venni szeretnék egy Street BMX-et ami strapabíró és hozzám való. Találtam egyet Vaterán és az lenne a kérdésem, hogy ez nekem megfeleló méretű-e stb.. És, hogy strapabíró/jó minőségű-e.

Adatok:

Kerék mérete: 20"

Gyártó: GT

Állapot: jó állapotban

BMX típusa: Street kerékpár

Kinek: uniszex

Leírás:

Alig használt kiváló állapotú street kerékár. A markolatot és az üléscsőbilincset kivéve minden alkatrésze eredeti. Nagyon könnyű, nem egészen tíz kiló, nagyon jól kezelhető, remek beszálló bicikli. A két peg tartozék.

Link: [link]

Kérlek írjatok véleményt, és hogy jó-e nekem ez a BMX és strapabíró-e. És, hogy hány kiló lehet kb.

2015. szept. 8. 22:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Annyit kifelejtettem, hogy 173 centin jó a 20 col kerékméret? Előre is köszönöm a válaszokat, sokat segítenétek. :)
2015. szept. 8. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:

ez egy játékbicikli fél év alatt tönkre fogod tenni ha nem csak tekerni akarod

testbikeon nézegess, és főleg wtp-t azok kb 60nál kezdődnek de ezerszer jobb választás

2015. szept. 8. 22:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Linkeled az oldalt pls?
2015. szept. 8. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
2015. szept. 8. 22:33
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi
2015. szept. 8. 22:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez már jó ugye? :D [link]
2015. szept. 8. 22:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Vagy inkább ezek közűl valamelyik jó? [link]

[link]

[link]

Kérlek segítsetek! :DD

2015. szept. 8. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!