Davee88 kérdése:
Hol lehet jó minőségű BMX-et venni? (Többi lent).
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves fiú vagyok, és még nem volt BMX-em, de ugyérzem, hogy tudnék vele normális trükköket csinálni, mert montenbike-val is megy néhány trükk. A kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e olyan oldalt/boltot ajánlani, ahol tudok jó minőséggű Street BMX-et venni, és ami megfelek a koromra és nagyságomra (173 centi vagyok). A lényeg, hogy a BMX 100.000 forint alatt legyen ha lehet. :)2015. aug. 29. 00:06
2/3 anonim válasza:
Szia
Annyiért csak használtat kapsz de ez nem baj.
20.5-21 coll os váz kell neked. Kormány min 8.5 magas legyen
Olyasmi márkákat keress mint pl:
Wtp (WeThePeople) salt , saltplus, odyssey vagy hasonlók.
Streetre magasabb kell.
Ha úgy gondolkozol esetleg ogbs vagy velvart nevű boltokat ajánlom akár online vagy ha budapesti vagy akkor szemèlyesen is.
Pár évet bmxeztem :D
Ha kérdésed van írj nyugodtan!
----
Üdv egy freerider (umf hardy3)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. :) Most vaterán is találtam egy jó Street BMX-et csak az a gondom vele hogy nemtudom hogy ez jó-e nekem. 20 colos a kereke, ez nem kicsi? És nincs rajta fék, akkor lehet rá rakni féket?
2015. szept. 8. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!