Sokan miért hátizsákot hordanak több száz kilométeres túrán?
én azért használok hátizsákot mert freerideozok is így még csak adapter sincs csomagtartónak (nem mintha szeretnék rá rakni)
----
üdv: egy freerider(umf hardy3)
Maradjunk annyiban, hogy hosszutávon egy max 4-5 literes zsák lehet a hátadon. Az is csak a Camelback-nak, ha épp nincs kedved kulacsból inni. Minden egyéb legyen a biciklire, vagy mögé téve.
egy 40-es túrán: 2 szendvics, 1 esőkabát, szereszámok. semmi egyéb.
Nos akkor max 20-25 literes táskából végy négyet. Kettő az első kerékre "lowRack" csomagtartóra. Kettő a hátuljára.
A csomagtartó tetejére hosszába sátor.
Esetleg egy kormánytáska és a váz belsejébe háromszögtáska szerszámnak, egyebeknek.
Uccsó, nyári melegben a legjobb fajta hátizsák is komoly problémákat okoz. 100-200 km után meg kellemes időben is jobb, ha nem ficeg ott az ember hátán a hátizsák, akármilyen jól szellőzik is a hátrésze.
Amúgy én is azzal értek egyet, aki azt írta, hogy egyszerűen nem gondolnak bele. Én csak akkor viszek hátizsákot bringán, ha laptopot szállítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!