Kerékpártúrára melyik hátizsákot ajáltok a 4 közül?
Sziasztok
Szeretnék kérni egy kis segitséget.
Akarok vasárolni egy kerékpártúra hátizsákot.
Nem tom eldönteni hogy melyik legyen.
Szúrtam magamnak 4 féle , de anyira hasolitnak hogy mindegyik tetszik.
Na az lenne szó hogy max 1 nap turára kellene és nem akarok fölöslegesen cipelni egy nagyobb hátizsákot.
Tura holmi
Egy hosszú nadrág , Egy hosszú ujjú mez , 2 liter víztartály , fényképezőgép és szendvics bele fére simán?
Itt a hátizsák
1 - DEUTER RACE X
2 - DEUTER RACE X AIR
3 - DEUTER RACE EXP AIR
4 - Features – CUBE Backpack AMS 11
Köszönöm
Egyetértek az előző válaszolóval. Én a helyedben a csak a fényképezőgépet tartanám magamon (leginkább övtáskában, hacsak nem valami nagyobbacska, profi gépről van szó, ha egész kicsi, akkor pedig zsebbe is rakhatod), a többi tényleg menjen a csomagtartóra (vagy kosárba). Ha nem muszáj hátizsákot vinned biciklizéshez, akkor ne vigyél. Még az is jobb, ha a zsákot gumipókkal a csomagtartóra rögzíted.
Én újabban mindig telefonnal fényképezek (eddig se volt komoly fényképezőm), azt meg a kormánytáskába rakom, így övtáska se kell. A telefon talán nem olyan érzékeny, mint egy rendes fényképezőgép.
Az előző válaszolókkal nem értek egyet, márcsak azért is, mert nem az volt a kérdés, hogy vigyen e táskát, hanem az, hogy melyiket vigye. Én a harmadikat választanám feketébe.
Ja és én is hordok magammal táskát bár én olykor direkt a + súly miatt mert így jobban kell dolgoznom:)
Gondolom ha meg tudná oldani a csomagtartóra való felrakást akkor nem vinne táskát, de pl nekem sincs a bicajomon semmi ahova tudnák rakni ilyen dolgokat így kénytelen vagyok táskával bicajozni, bár nem panaszkodom, mert nagyon szeretem a táskákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!