Első országúti bicikli vásárlás, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, nagyon vonz a versenybiciklizés, de még nem vagyok edzett. Ha elmegyek kerékpározni, olyan 30-35 kmt tudok letekerni pár 2-5 perces pihenővel. Kb 160 cm vagyok. Nem pontosan értem, hogy hogy is van ez a vázméret-dolog :/ olyan százezer-százötvenezer forintot tudnék rászánni, és nem vadonatújban gondolkozok, a használtak is tökéletesek lennének. Tehát milyen márkát ajánlotok ilyen kezdőnek, milyen vázméret kell nekem, és hol próbáljak nézelődni? Ha lesznek még kérdéseim, azt válaszban írom meg. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna nekem segíteni :)#kerékpár #sebesség #mozgás #bicikli #sport #gyorsaság #pedál #országút #versenybicikli #országúti kerékpár
2015. aug. 20. 23:44
11/11 Krisz85 válasza:
kérdező:
görgőt itt vegyél
www.rosebikes.hu
tacx mágnesfékes, de a decathlonban is,
elite vagy tacx ból bármelyiket ajánlom, aztán ha lesz pénzed akkor jöhet a fulo görgő, ami olyan halk hogy nemigaz, :D imádom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!