Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit kell nézni, ha használt...

Mit kell nézni, ha használt biciklit veszek?

Figyelt kérdés

Szeretnék biciklit venni munkába járáshoz, és nem tehetem meg, hogy újonnan vegyek és szétnéztem a vaterán, de sajnos fogalmam sincs mit kell nézni egy biciklin és félek, hogy nem veszem észre ha esetleg vacak. :( Nekem ezek a vékonykerekűek jönnek be esztétikailag. (tényleg abszolút laikus vagyok, annyit tudok a biciklikről kábé, hogy két kerekük van) HELP!

Ezt néztem mondjuk:

[link]

2015. jún. 20. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ez ránézésre is jó állapotú bicikli. Erre már csak egy-két sárga prizma kell az első kerékre.

A gumik kopottságára tekints rá, mert ha venned kell rá az 2000 Ft/db körül van. Valamint használt bicikliknél adásvételit készítsetek, mert ha netán lopott akkor ez igazolja hogy kitől vetted. Aztán kipróbáláskor úgyis kiderül ha van némi hibájuk, van aminek megszüntetése plusz költségbe sem kerül. Például csapágyhézag, fék, láncfeszesség állítás. A kereket megforgatva azt is nézdd meg hogy mennyire üt a kerék.

2015. jún. 20. 13:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Érdemes egy hozzáértő ismerős segítségét igénybe venni, vagy kerékpárszervizben lebonyolítani az átvételt (ezért persze kérnek valamit valószínűleg), ha nem értesz hozzá. 10 oldalas esszét lehetne írni a valószínű hibák rövid bemutatásáról, költségvonzatukról, felismerésükről, és valószínűleg akkor sem tudnád az összeset megjegyezni.
2015. jún. 21. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!