Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen nem feltűnő, de eltávol...

Milyen nem feltűnő, de eltávolíthatatlan titkos jelet tegyek a biciklimre, ami dötő lehet az azonosításban egy esetleges lopási ügy során?

Figyelt kérdés
Az előző biciklimet ellopták, és megfogadtam, hogy tanulok az esetből és alaposan felkészülök. Először is, felírom az alvázszámot, és erősen gondolkodom rajta, hogy beszerezzek egy SpyBike-ot (sajnos elég drága). De sajnos úgy tudom, az alvázszám sem mindig tuti, mert állítólag annak az eltávolítására is van módszer. Ezért szeretnék valami olyan jelzést tenni a biciklimre, amiről csak én tudok, nem feltűnő, mégis összetéveszthetetlenné teszi. És fontos, hogy ne lehessen egykönnyen eltávolítani. Milyen ötleteitek vannak?
2015. aug. 11. 14:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

alul van-tehát al.

vázon van-tehát váz szám.

al+váz szám=alvázszám.

2017. szept. 8. 00:01
 12/12 Wadmalac ***** válasza:

#11:

Szerintem ne magyarázzuk meg, hogy a döglött ló csak alszik. :D

2017. szept. 11. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!