SPD pedál és cipő?
A héten tervezem megvenni az első országútimat (eddig trekkinggel bűvészkedtem), és érdeklődnék, tudtok-e jó SPD pedál-cipő kombinációt ajánlani. A bringára 400-at költök, tehát jó lenne, ha 30-40-nél nem kerülne többe. :) Eddig sima taposópedált használtam, tehát nem kell profi cucc, elég egy kezdő szett.
A válaszokat előre is köszönöm!
szia
Keo classic pedál és shimano cipő, bőven jó 30 ból kijön
Chainreaction on rendeltem a csukát 15 ért, felpróbáltam boltban ahol 24 volt :DD, a pedált pedig akciósan néztem ki az egyik hazai olasz bringaforgalmazónál, de kintről az is olcsóbb!
Én arra a kombóra esküszöm, amit jópár éve használok: Time Attak Alium pedál, Northwave járótalpas, két tépőzáras cipő, cserélhető illetve kiszedhető és ledugózható helyű mászószögekkel a talpán (ez az, amire oszrágúton nincs szükséged, de ha esetleg MTB-n is használni fogsz ugyanolyan pedált, jól jöhet).
A grammániákusok biztos köpködni fognak rá, tény, hogy nehezebb egy csúcskategóriás SPD-R Shimano pedálnál, de használati kényelemre, megbízhatóságra, élettartamra simán leveri azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!