Bringás kulacsot hogyan fertőtlenítsek kívül belül? Forró vizes megoldás vagy más?
Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 14:47
2/9 anonim válasza:
Pár csepp HYPOt bele majd teletöltöd vízzel és lezárva tartod legalább 15 percig,utána átöblíted 2-3 X.
3/9 anonim válasza:
Én ecetet ajánlok, nagyon jól szagtalanít.
4/9 anonim válasza:
Neomagnol tabletta, vízben feloldod, aztán kiöblíted alaposan. Patikában kapsz.
5/9 Pletykacica06 válasza:
Szerintem hogyha egy kis mosogatoszert ontessz bele,es forro vizet,makd hagyod azni 10-15 percig tokeletesen fertotlenitve lesz:)
6/9 anonim válasza:
Ha nagyon aggódsz a fertőzések miatt, akkor csakis az atom. Pakson megcsinálják neked. De a bringát is fertőtlenítsd, azon is lehet bármi.
7/9 A kérdező kommentje:
akkor csakis az atom.
Nagyon szellemes de ha már ilyen k****ra szellemes vagy nézz utána. Nem jó az "atom" (még precíz szóhasználat se megy) mert néhány élőlény simén túléli, sőt még élvezi is az aktív sugárszennyezést.
ld pl.
2015. aug. 5. 18:34
8/9 anonim válasza:
Igazad van, medveállatkák vagy mondjuk a staphylococcus radiodurans még a sugárkezelést is túlélhetik!
Hát akkor sajnos nagy bajban vagy higiéniailag, nem szívesen lennék a helyedben...
9/9 anonim válasza:
Szia. Én a szódabikarbónát ajánlom,szerintem annál természetesebb és jobb fertőtlenítő / szagtalanító nincs. Mi majdnem mindenhez ezt használjuk . Nyugodtan engedd tele vízzel a kulacsot rakj bele egy evőkanál szódabikarbónátot ,rázd össze és hagyd állni akár egy éjszakán keresztül is. Remelem hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!