Scout Discovery országúti bringa jó?
Kedves Mercedes a nagy intelligens FOS èrtelmedet tükröző hozzászólásodból ugy tűnik nem tudsz kigyógyulni.
Megint kèrdezem hogy minek fikázod azt ami mèg a kezedben sem volt.
Ma felhivtam a boltot ès csak a kedvedèrt utánajártam hol gyártják a kerèkpárt ès az eladó megnyugtatott hogy OLASZORSZAGBAN. Ha továbbra sem hiszed megadom a cimüket ès a telefonszámikat ès ott kinaizhatsz aztán villoghatsz a nagyon èrtelmes beszólásaiddal.
Sok szerencsèt a használt sz.rokhoz! Puszi
Én sem vennék ilyen bringát.Később eladhatatlan,ha persze bírja addig.Alu és alu váz közt is óriási különbségek vannak.Nem mind1 az ötvözet sem.Nyilván nem egy Specialized vagy Colnago-hoz kell hasonlítani,felesleges volna,hisz nem ehy kategória.De az ilyen bicajokkal pont az összeszerelés is gond szokott lenni.Ezeket max felmatricázzák olaszban,de nem ott készülnek.Ahogyan írták is ,a top olasz márkák is Taiwanon gyártatnak.De a minőség,geo,anyaghasználat akkor sem ugyan az.A helyedben inkább vennék a Decathlonos Btwin bringát ! Ha ennyire új gépet szeretnél.De azért azt tudd,hogy ennyi pénzért nem vesztegetnek rendes outi kecskéket.
Személy szerint használtat vennék ,sok szép,megkímélt van a piacon,boltokban.Sokan lecserélték a felső kategóriás alu vázaik/kerékpárjait karbonra,amiket töredék áron megvehetsz.200 környékén top használt ultegrást is kaphtsz.Akár egy jó cro-mo vázas is alternativa lehet,persze nem arany áron.Sokan erősen túlértékelik nagyapa bicaját...Ettől függetlenül örökös,és nem is sokkal nehezebb mondjuk egy régi 600-as szettel.Nem mellékesen lelkük van :)
Scout,capriolo stb mutogatós bicókat kerüld ha rendes vasat akarsz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!